![]() |
Madra Barajı / BALIKESİR
Madra barajı Ayvalığa gelmeden 6-7 km önce Kozak yaylasından gelen madra çayının üstüne kurulmuş çok güzel ve temiz suyu olan bir barajdır.En çok keyif aldığımız bir yer olduğu için bu güzelliği sizinle paylaşmak istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yaa Halit kardeşim kart postal gibi bir görüntü. Paylaşım için teşekkürler.
|
halit abi gene yapmışın şovunu çok güzel kareler yakalamışınız elinize sağlık:helal:
|
Güzel kareler için teşekkürler Halit abi
Ayrıca aramıza hoşgeldin Keyifli paylaşımlar dilerim...;) |
bu güzel resimler için çok teşekkürler
halit abi |
Çok güzel bir yermiş gerçekten Halit abi paylaşım için teşekkürler.
Manisa grubu vallahi gözümüzü gönlümüzü şenlendirdi. |
Vaaay halit abi harika bir paylaşım olmuş :)o salıncaktaki yatan yalnız balıkçımı:D
abi teşekkürler :) |
Halit abi İzmirin bu soğuğunda içimizi ısıttın teşekkürler..
Eğlenceli bir gün olmuş.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Gerçekten en keyif aldığım yer orası.Tavsiye ederim,balığıda süperrrrr.
|
Halit abi muhteşem görüntüler.
Paylaşım için teşekkürler. |
Çok güzel görüntüler Halit abi fotoğraf makinası da görüntünün hakkını vermiş :) paylaşım için teşekkür ederiz.
|
Halit abim bu değerli avlak yerinin tanıtımı için sonsuz teşekkürler...
|
Halit bu yaz oraya gitmemiz lazım ..Sazan avının güzelliği bu manzaralar..
|
Teşekkürler Halit abi.
Evet İrfan abi bu yaz gidelim bende gelecem ona göre :) |
ben oraya her sene giderim buyuk balık cıkmıyo ya
|
Süper doga resimleri kamil hocamdaki keyfede diyecek yok emeginize saglık:)
|
Doğa çok güzel, balıklar durumu nasıl.
|
Büyük balık çıkmasada ortam ve manzara harika görünüyor, Sazan ve tatlısu deyince dayanamıyorum. Burada bi düzenleme yapsakta birlikte burda buluşsak ne dersiniz.. Maksak balık tutmak değil, o ortamın havasını teneffüs ederek dostlarla sohbet etmek.. Paylaşım için teşekkür ederim kardeşim.
|
Bu barajda küçük balık çıkar diyenlere şunu örnek vereyim.Şeker çuvalına yan koyduğumuzda kafası ve kuyruğu bükülen sazanlar tuttuk ordam.Hatta Kamilin oltadan tutmuştuk.Fakat organizasyon yapacak kadar geniş düzlükleri olan bir baraj değil.Sarp kayalık yerler.Düz olarak bir tek bent kenarı var.Ordanda büyük tutma şansımız az.Fakat 1-3 kg arası çok alınabilir.
|
Halit abi ozaman ben davetini bekliyeceğim.:P
|
paylaşım için teşekkürler doğa olarak en sevdiğim yerlerden biri:helal:
|
Saat 10:24. |