![]() |
Manisalı İş adamı balık avında öldü..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet Taşkıran, sıkça gittiği Çeşme'deki balık avında geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Manisa Organize Sanayi Bölgesinde May Tekstil'in eski genel müdürü, tanınmış işadamlarından Mehmet Taşkıran, sıkça gittiği Çeşme'deki balık avında geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. İki çocuk babası Taşkıran, 60. yaş gününü 13 gün önce dostları ile kutlamıştı. Taşkıran'ın birlikte balığa çıktığı arkadaşı Hüseyin Eskiciler, Jandarma tarafından gözaltına alınarak ifadesine başvuruldu. Manisalı işadamı Mehmet Taşkıran, önceki gün (6.2.2010)öğle saatlerinde Çeşme Çiftlikköy'deki arkadaşı Hüseyin Eskiciler'in teknesi ile balık avlamak üzere denize açıldı. Tekneyle 7 mil açılan iki arkadaş, hava karardıktan sonra kıyıya dönmek isterken çapa, atıldığı kayadan kurtuldu. Yerinden çıkan çapa işadamı Mehmet Taşkıran'ın alnına isabet etti ve 8 santimlik derin bir yara açtı. Arkadaşı Hüseyin Eskiciler'in aradığı Sahil Güvenlik ekipleri, tekneyi denizin açıklarından Çeşme'ye getirdi. Taşkıran, limanda bekleyen ambulansa bindirilirken yaşamını yitirdi.. Kendisine Allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum... |
Hayatını kaybeden Mehmet Taşkırana ALLAH(C.C.) DAN rahmet.
Geride kalanlarada sabır ve başsağlığı dilerim. |
Alıntı:
Allah taksiratını afetsin... |
Çapa nasıl adamın kafasına gelir bunu çözemedim :s
Allah rahmet eylesin |
Allah rahmet eylesin.
Görünmez kaza bu olsa gerek. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. |
allah rahmet eylesın... ama bende anlayamadım o capanın nasıl alnına geldıgını .... gerıde kalanlara allah sabır versın
|
Allah rahmet eylesin ,geride kalanlara sabır dilerim
|
Allah rahmet eylesin ,ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim ...
|
Allah rahmet eylesin...
|
İnsanın eceli nerde ne zaman geleceği belli olmuyo.. ALLAH(CC) rahmet eylesin.
|
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ama bende bazıarkadaşlar gibi o capanın isabet edmeyeceği ni düşünüyorum
|
Ölümünü biliyordum fakat deniz kazası olduğunu şimdi duydum
Allah Rahmet Eylesin |
Allah rahmet eylesın, gerı de kalanlara da sabır versın.
|
Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin..
|
Allah rahmet eylesin geride kalanların başı sağ olsun.
|
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.
|
Saat 06:05. |