![]() |
Saçaklar hazır
Yeni sezon için hazırlıkları hızlandırdım ve kendime 50 takımlık saçak hazırladım.
İnşallah bunlarla güzel balıklar yakalamak nasip olur...:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Vay vay vay Öner abim tezgah gibi olmuş, balığı bol olsun inşallah bu iğnelerin.
|
Öner perşembe pazarı gibi olmuş ev.Bi fotoğraf albümü bulamadın galiba.Bir sürü naylonu ziyan etmişsin.
|
Alıntı:
balığa çıkamamanın sıkıntısıyla nebiçim bağlamışsındır sen bunları.:) iğne sağlam iplik sağlam olmuştur bunlar haydi hayırlı avlar |
Alıntı:
Alıntı:
Bende en azından fotoğraf albümü gelinceye kadar böyle saklamayı uyğun buldum ;) |
Oh oh oh
görüntü harika iyi ben bağlamıyayım bari. hazır bağlanmışı varken :D:D |
Alıntı:
Özene özene bağlıyoruz inşallah değerini değerli balıklar verir...;) |
Alıntı:
:D:D:D:D:D:D |
Maşallah, takımlar hazır geriye balığa çıkmak ve o takımların hakkını vermek kalmış.
İnşallah takımlar gibi bol ve iri balık yakalarsın... |
Alıntı:
Sonuçu hep beraber görmek nasip olur inşallah..;) |
öner abı bu hırs boleee :D:D:D:D
|
Öner abi maşşallah takımlar hazır.
Devamındada bereketli avların olur inşallah. Rastgelsin abim. |
öner abi desene bu sene şov var hadi yap şovunu da görelim şurada şansın bol olur inşallah rastgelsin
|
Önercim kısmetleri bol olsun inşallah.
|
Umarım her takım senin onlara gösterdiğin ilgiye karşılık verir ve trofeleri dipten alır gelir.Bereketli avlarda kullanmanı dilerim Öner.Ayrıca sabrını da tebrik etmeden geçemeyeceğim:).
|
Alıntı:
Yarısı benim onların, kendin söyledin bak :D:D Alıntı:
Kıyı, tekne, havadan, hiç farketmez. :D |
Alıntı:
Yeni bacanakın Ö.Cömert ile kaçalım ava :) Kıyıdan olsun yine. Ne dersin? :) |
öner abi, sezon başlayınca sazanların işi zor gibi:D
|
öner kardesım... ınsallah o takımlarla en guzel ve ırı balıkları alırsın ....
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Şimdi sırada onları kullanmak var sanırım ;)
|
Alıntı:
İnşallah kullanmak ve balık yakalamakta nasip olur..;) |
Alıntı:
bunları banada kullandırcanmı:D paylaşım için çok sağol öner kardeşim :) |
Öner,bol şanş,bol trofeli avlar dilerim.
|
Abi hayırdır bir yerde mi satacan bunları ..
Vallahi bu takımları satanlar senin kadar özen göstermezler .. Eline emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. Bu takımlar la Nice güzel avlara işaallah.. |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Öner, mermilerı hazırlamış atış talımıne hazır görünüyorsun helal olsun bu ne düzendır yaa emeğine sağlık bu demektırkı ilk organızeyi bekler gibi bır durm var bu hafta organızeyin alt yapısını konuştuk en yakın zamanda beraber atış yaparız kısmetse, ianan düzenını kıskandım bu ne sabır drı kardeşim :.
|
bunlar artık evin birer demirbaşı haline gelmış..çok değerlidirler...
|
Alıntı:
Cumartesi saat 14:00'da yolculuk başlıyor ona göre kendini ayarla ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Abicim kendimi malzeme reyonunda hissettim valla yav.
Ellerine emeğine sağlık inşallah haklarını verirler... |
Alıntı:
|
Öner kardeşim kurtlar epey büyümüşe benziyor,paylaşım için sağol rastgele......
|
Saat 16:06. |