![]() |
Denizci dostlara selamlar
selamlar ben Emre Özgen 84 doğumlu Bursa - güzelyalıda oturuyorum. yelken eğitmenliği yapıyorum, amatör rapalacıyım, 3 - 5 lambuka palamut tutmuşluğum vardır yani :) tabiki marmaris selimiyede, gemlik körfezinde nerdeeee.
herkese keyifli pazarlar olsun. |
Emre hocam hoşgeldiniz.Sizi burda görmek çok güzel.Keyifli paylaşımlar..
|
sevgili emre aramıza hoşgeldin
keyifli paylaşımlar dilerim |
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim...;) |
Emre kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
emre kardes aılemıze hos geldın keyıflı paylasımlar
|
Emre kardeşim hoş geldin.
|
Sevgili Emre
Aramıza ve ailemize hoşgeldin. Eğitici bilgilerinden faydalanmak isteriz :) Hele birkaç lambuka daha yakalayıp resimler bizimle paylaşırsan dokuma keyfimize :) (Verdiğin bilgiler doğrultusunda imza ayarlarınızı yaptım. İsterseniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tıklayarak değiştirebilirsiniz.) |
Aramıza Hoş geldin Emre.
|
hoşgeldin emre.
keyifli paylaşımlar |
Aramıza hoşgeldiniz.
Keyifli paylaşımlar dilerim. |
aramıza hosgeldın emre.... sohbetın ve avın daım, balıgın bol olsun....
|
Emrecim hoşgeldin kardeşim...
Seni şahsen tanımak büyük keyif. Emınım ılerde bol kazanclı ısler yapacagız hep beraber. Sevgıler... |
merhaba ,hoşgeldin...
|
hoşbuldum ve teşekkürler bu içten dilekler için. söylemeden geçemeyeceğim Manisalıları görünce göğsüm kabardı niyemi, çünkü bende Manisa/Soma'lıyım :)
|
emre kardeş aramıza hoşgeldin
|
Emre kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Emre kardeşim, bu büyük hoş sohbet aileye hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
|
Alıntı:
Biz buralardayız Emre. Bişi lazım olursa haber et. Az toprakçılık yaparız çaktırmadan :D:D:D |
Hoşgeldin Emre aramıza.Bende Bursa da oturmaktayım aynı zamanda güzelyalıda yazlığım var,fiber tekne ve motorum var cıkarım arasıra ama her gecen gün geçmişi aratıyor bize gemlik körfezinde.Az biraz balık yapmaya kalkar hemen gırgırlar gelir cevirir olan balıkda tükenir.Görüşmek üzere hoscakal
|
Saat 01:03. |