![]() |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz
Evet Dostlar ..
Yeni sezonu yeni makinalarla karşılamak istedim.. Aldığım makinaların sevincini Öncelikle Doğan kardeşimle (Çünki 2 makina onun;)) ve tabbiki sizlerle paylaşmak istedim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Necati Abi çok yaşa. Özellikle video süper :)
|
Alıntı:
Sende çok yaşa ..;) Doğanım şimdi meraktan ölüyor..:D 1 - 2 gün daha makinaları göremiyecek..:'( Bende Meraka Fazla Mehal vermemek için ,küçük bir muzurluk aklıma geldi;) Ne yapayım :confused: :D:D:D |
Hayırlı olsun abi. Umarım dediğin gibi kilolukları alırsınız yeni makinalarınızla ;)
|
Güle güle kullan.Nasibi bol olsun.Rastgelsin..
|
Alıntı:
İşallah hep beraber görürüz nasiplerimizi..;) Alıntı:
Organizasyona büyük hazırlık..;):D:D |
Necati abi yeni makinalarınız hayırlı uğurlu olsun:helal:.
ALLAH(C.C.) İçinize sindirsin inşallah. Bu makinelerle bol trofeli avlar yaparsınız inşallah;). Yanlız senin makinanın ilk çektiği çupralar da benim olsun olmazmı:D:D:D. |
Necati yeni makinaların hayırlı olsun umarım onlarla kloluk paşalar çekersin...
|
necati kardeşim makineler cillop gibi
inşallah kiloluk paşaları çekersiniz pazarlığında güzelmiş ama ilk çekeceği kiloluklar sana ait ha:D:D:D:D acaba dugusal yönden:D:D ne kadar o makinalar |
Alıntı:
Kerdeşim teşekkürler.. İşaalah o kadar para saydım.. Çipuranın Pardon Paşanın senin yanında lafı bile olmaz.. Söz ilk paşa senin ..;) |
Alıntı:
Abim işaallah... Senide unutmadım 1 adette eşantiyon tekne kamışı aldım..;):D:D |
Alıntı:
Duygusallığına gelince .. Bir ara karşılıklı konuşalım..;) Satıcı arkadaşın kulağına giderse keser beni emin ol..;):D:D:D:D |
kesilmene razı gelemem:):)
seninle bir ara gizli konuşuruz:):) |
Alıntı:
anlayışın için teşekkürler..;) Organizasyonda kafa kafaya verip konuşuruz.. Aman kimse duymasın haaa...;):D:D:D |
Yeni makineler çok güzel.
İnşallah onlar gibi kaliteli balıklar çekersin... |
necati abi inşallah koç gibi paşalar yakalamak nasip olur yeni makinalarla:)
güle güle kullan abi:) |
siz bu işi yapçaksınız :D:Dgüzel makinalar kardeşim güle güle kullanın :)inşallah herzaman kiloluk paşalar size gelir ;)sizleri böyle istekli görünce çok daha mutlu oluyorum :)
|
Hayırlısı olsun Necati, yalnız o düşen makineyi Doğan a verme istersen,değiştir:)
|
Alıntı:
Öncelikle saygıdeğer abim NECATİ Abime bu güzel sürprizi için çok ama çok teşekkür ederim... Hani balık avına gidipte o güne ait videoları nasıl sonra tekrar tekrar izliyorsam bu videoyuda tekrar tekrar izledim:):):):) Abim beni biliyorsun daha oltalarımızı ilk anda açıp denize atmadan evvel ilk cümlem budur... '' İlk çupram senin Necati abim '' bundan sonrada hep böyle olsun inşallah...yeterki yanyana olalım ve o güzel anlara birlikte imzamızı atalım... İnşallah yeni surf kamış ve makinalarımızla 2010 yılında çok güzel avlara yanyana birlikte güzel dostlarımızla avlarımızı gerçekleştiririz abicim... Buradaki tüm değerli dostlarımıza güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim... |
haydi hayırlı paşalar...:D:D:D:D
|
Necatı abı makınalar cok guzel vallaa
kamera cekımıde ayrı bır guzel nede olsa ben cektım ama ızlerken dıkkat ettım ofıste arka kısımda bır gemı maketı yıne arka kısımda bır balıklı takvım ve masa ustundede bıldıgımız gıbı 4 tane makına var sankı balık av malzamelerı yerı gıbı olmus :D:D:D:D:D:D |
Olta ekipmanları konusunda gerçekten insan birçok zaman zorlanıyor.
Farklı tip, ebat, özelliklerde ve fiyatlarda makineler/kamışlar/misinalar mevcut. Bunların zaman zaman tanıtımları ve kıyaslamarı son derece yararlıdır. Teşekkürler; |
Alıntı:
|
Alıntı:
Veli kardeşim çok teşekkürler .. Daha iyileri senin olsun.. |
Alıntı:
Hasan abim ne yaparsın özendirdin bizi.. İşallah senin önderliğinde güzel bir sezon geçiririz.. Abim her şey için teşekkürler.. SAĞLICAKLA.. |
Alıntı:
Aynen dediğin gibi yaptım.. Düşeni ona verdim.. |
Alıntı:
Doğanım ben teşekkür ederim..;) Videoyu Pardon:D Makinaları beğendiysen sorun yok..;) Güle güle Kullan ..;) İlk Paşa Benim Haaa Unutma..:oha::):D:D:D |
Alıntı:
Kardeşim Teşekkürler.. İşaallah..;):D:D |
Alıntı:
Eeee kardeşim benim Dükkan bir nevii Balıkcı toplanma yeri..:D Tabiiki eserler olacak..;) Sanada ayrıca teşekkür ederim ..;) Güzel kameramanlık yaptın Varolasın..:helal::helal::helal: |
Alıntı:
Bunun için zamanı kollayıp ihtiyacı karşılayacak kadar bir makina ve kamış denk getirmek önemli ..;) Katılımın için teşekkürler..;) |
Nasibi bol olur inşallah yeni makinalarının Necati ve Doğan :)
İyi günlerde kullanın . Video süper :) |
Necati abi güle güle kullanında bize ne zaman böyle bir süpriz yapacaksın :P
|
Alıntı:
Daha da güzelleri senin olsun işaallah.. |
Alıntı:
Teşekkürler Taygun kardeşim .. Daha iyileri senin ve seninle olsun.. Biraz meraklan bakalım ne zaman ?? ;) |
Necati böyle makineleri gösterıp bizi heveslendıryorsun masrafa sokacaksın bizi bir tane kıyı takımı var, birde tekne takımı idare diyorduk şimdi gaza getiriyosun, durup durduğumuz yerde :)masrafa sokacaksın bizi :) yapma böyle kardeşş :)
|
Sizi kıskandım, gittim ben de bugün bir makina aldım :) Şaka bir yana uzunca bir süredir almak istediğim at çek amacıyla kullanacağım makinaya bugün kavuştum.
Çupralar Paşa Team'in, Levrekler de benim olsun :D Aldığım model: OKUMA AVANGER AV 30 MAKİNE 30'luk küçükboy makine. Önden kalamalı. 5.0/1 devir oranı. 0,20'lik misinadan 220 metre sarım. 7 bilyalı. Eos dişli sistemli. 270 gram ağırlık. metal makara, grafit yedek makara. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Abi beni Hasan abi Heveslendirdi ..;) İşin başı o Git ona Kız ..;):D:D:D |
Alıntı:
ok. levrekler senin paşalar bizim olsun.. |
Alıntı:
Levreklerini de görürüz inşallah. Bende niyetliyim bir ufak ve hafif makina almaya. Bakalım ne zaman nasip olacak . |
Uğur kardeşim teşekkür ederiz...seninde yeni makinen hayırlı olsun...sana da bol trofeler denk gelsin kallavi levreklerle buluş inşallah....sağlıkla kal... Eeee bizide kallavi paşalar bulsun ama dimi:):)
|
Saat 10:12. |