![]() |
Bıyıklı Balık
Bıyıklı balık
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yeşilırmak'ın bıyıklıları...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bıyıklı balıklar...
|
Tutması çok zevklidir...Severim kendilerini...
|
Bizim burada miryana diyorlar bu balığa...
|
Bizim buralarda da DÖRTBIYIK denir. :D
|
ALabalıktan daha lezzetli olduğunu duydum bu balığın...Bide tutulan göl temiz ise....
|
Yunuscan bu balık göllerde değil akarsularda olur.
|
bıyıklı balığın turu hakkında bılgı akarsularda demıstınız ?
|
Alıntı:
Bizim baraj gölünde dolu mesela...Resimlerini eklemiştim fotoğraflarımız bölümüne... |
Ancak barajın olduğu yer eskiden çağlayan denen bir doğa güzelliğiymiş...Şİmdi sular altında.Belki oradaki balıkların nesli devam ediyor...Bide barajı besleyen birçok dere var.FAkat biz bu derelerden çok uzak yerde ve bir koyda tuttuk bu balıkları.Belki de hızla çoğalan levrekler kovalamış olabilir.
|
Tokat tarafında kaya talı deni.Danaburnu ile iyi av verir.Çok lezzetlidir.Temiz ve çağlak suları sever
|
bizim buralardada imri diyorlar.ben bu balığa göllerde hiç rastlamadım.genelde derelerde ve nehirlerde bulunur sanırım...eti lezzetlidir.ama alabalıktan lezzetli olamaz.
|
pala bıyıklı abi buuuu
|
Bu balığın tutulma yöntemlerini bilen arks'lar varsa açıklıyabilirmi?
|
Bu da Yeşilırmakta çıkan ve sevilen bir bıyıklı balık türü...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
ege sularında yok bu tür deyilmi serkan?
|
Gedizde vardı abi,bir zamanlar...
|
Yeşilırmak'tan bıyıklılar...(Diğerleri inci balıkları ve tatlı su kefali)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Oooh afiyet olsun...
|
ellerine sağlık..........
|
Bu aralar bıyıklı balıkla aramız iyi...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Tabi ki av nasip işi...Kimi tutar...:cool: :cool: :cool: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kimi de bakar...:D :D :D :deli: |
Egrez/vimba vimba.denilen bir balık türü..izmir tahtalı barajında yaşıyor ve ona baglantılı olan derelerde ...ki yasak bölgenin dışında avlıyanlardan görmüştüm boyları fazla büyük değil.
bilmem anadoluda başka sularda varmı üst dudak alt dudaktan ilerde solucan la tutluyor levkit e benziyor |
Tabi ki av nasip işi...Kimi tutar...:cool: :cool: :cool:[/quote]
abisi birazda balıga konsatre olma işi yani....:helal: >Serkancım.. |
Alıntı:
serkan abi tebrikler bunları yenimi yakaladın...
|
Geçen eylülün balıkları adaşım...Teşekkür ederim...Yayın , bıyıklı avı serbest olacağı günlerde kısmetse İzmirde olacağım...;)
|
serkan vermişsin pozu gene helal valla:D :D :D
|
Serkan Abi balıklar da güzel ama ortam daha da güzel valla :)...
|
Serkan cım artık burada bol bol deniz balıkları muhabbetin olacak hayırlısı ile..
''Aşk ve öksürük..hiç bir zaman zaptedemezsin mutlaka açıga çıkar'' |
İnşallah abi.Ürkmez,azmaktaki kefalleri ve yılan balıklarını yazasım var...:D
|
Bu da bıyıklı balık...:oha: :oha: :oha:
peki...sen kaşındın...alabalık mevsimi açılsın...neden alabalık dedim ??
bittin olum sen...:hıııı: |
Serkancım böyle fotoları yollama ya.. içimiz gidiyor valla.
|
Alıntı:
''sevgi azalınca kusurlar artar'' (danimarka dan) |
Seko daha çok turnaya benziyor, ama ağız yapısı farklı
|
serkan o ne öyle ya....
|
Evet Oğuzcum ama dediğin gibi ağız yapısı daha farklı.Barbus cinsinden bir bıyıklı balık türü ama yurdumuzda varmı bilmiyorum...
|
Saat 05:46. |