RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Gökhan'ın bereketi... :D (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7322)

kaptankarabulut 28-03-2010 19:38

Gökhan'ın bereketi... :D

Tarih:27/03/2010 cumartesi.
EKİP ARKADAŞLARIM: Gökhan, Hüseyin, Deniz ve Sinan arkadaşlarımız.

Bu cumartesi limandan çıkışımız,15:00 avlak yerimize varışımız 15:50 di.
İlk oltaları suyla buluşturduğumuzda,O gün içimizde en şanslımız olan (şansı her daim açık olsun ) Gökhan kardeşim mercanla selamlaştı.İkinci oltasında PAŞAile el ense yaptı. :D :D Galip Gökhan kardeşim oldu, paşa kovaya kondu. :helal: :helal: :helal: Üçüncü oltasında kalamarıda buyur edince, "Arkadaşlar ilk defa bir paşa çektim,ben bu günkü nasibimi aldım devamını siz getirin" deyip Başladı almış oldukları sardalyaları kızartmaya..
Bizler çalışmaya devam deyip kupes ve izmaritlerle kovamızı doldurmaya koyulduk. bir ara Hüseyin arkadaşımızada peş peşe iki istavrit gelince, ortam iyice şenlendi.Üç saatlik zaman zarfında oltalarımız hiç boş durmadı.
Bu hafta ki menümüzde mangal değilde TAVADA BALIK vardı. :helal: :helal:Bu üç saatlik zaman dilimine balık ziyafetinide sığdırdık.Sağolasın GÖKHAN kardeşim ekmek arası balık şahaneydi.Eline emeğine sağlık. Nice nice sohbetlerde olabilme dileklerimle.. TÜM RASTGELSİN DOSTLARININ OLTASI DOLU GELSİN..

HÜSEYİN ARKADAŞIMIZIN İSTAVRİDİ.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

KISA ZAMANIMIZIN BEREKETİ.

GÖKHAN KARDEŞİMİN MERCANI

PAŞASI

VE KALAMARI

GÖKHAN KARDEŞİM İŞ BAŞINDA.

aykons 28-03-2010 19:46

walla süleyman abi kendi has anlatımınla ne güzel özetlemişsin güzel bir günü, O güne has sebeplerden dolayı hayatımda hiç bir balık avında o kadar gülmemiştim, umarım daha iyilerine vira deriz hep beraber. Az önce de ağlatmadan soframıza konuk ettim o günün bereketini şahane oldu. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Bornovalı 28-03-2010 20:00

Avınız ve muhabbetinizin güzel geçtiği ortada,Gökhan kardeşide ayrıca tebrik etmek isterim,peş peşe üç kaliteli balığı indirivermiş.
ellerinize sağlık Süleyman abicim,paylaşımınız için teşekkürler.
saygılarımla...

rasgelsin.

aykons 28-03-2010 20:09

Teşekkürler, umarım daha iyileri sizin oltanıza takılır

Bornovalı 28-03-2010 20:16

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 78712)
Teşekkürler, umarım daha iyileri sizin oltanıza takılır

Güzel günler yakındır,iş yoğunluğundan şu ara çıkamıyorum ama yakında bütün hatlarımla kıyıda ve açıkta iş başında olacağım Gökahan,inşallah dediğin gibi olur kardeşim....
rasgelsin..

Taygun KOCABIYIK 28-03-2010 20:21

Süleyman abi senin tekneye Hasan Balıkçı ayağını sürdü etkisini yeni gösterdi :) Paşa eksik olmaz artık. Sardalyalarda fileto yapılmış harika görünüyor afiyet olmuştur eminimki.
Tebrikler herkesi kutluyorum. Mazeretimi biliyorsun süleyman abi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

kaptankarabulut 28-03-2010 20:24

Alıntı:

aykons tafarından gönderildi (Mesaj 78706)
walla süleyman abi kendi has anlatımınla ne güzel özetlemişsin güzel bir günü, O güne has sebeplerden dolayı hayatımda hiç bir balık avında o kadar gülmemiştim, umarım daha iyilerine vira deriz hep beraber. Az önce de ağlatmadan soframıza konuk ettim o günün bereketini şahane oldu. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Afiyet bal şeker şifa olsun. Umarım daha nice nice güzel günlere koşarız hep birlikte...

kaptankarabulut 28-03-2010 20:32

[/b][/b]
Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 78709)
Avınız ve muhabbetinizin güzel geçtiği ortada,Gökhan kardeşide ayrıca tebrik etmek isterim,peş peşe üç kaliteli balığı indirivermiş.
ellerinize sağlık Süleyman abicim,paylaşımınız için teşekkürler.
saygılarımla...

rasgelsin.

Gökhan'nın oltasından sanki bal damlıyordu o gün, oltasını gören koştu peşinden. Ama sağolsun çok kanaatkar kendisi. üç kaliteden sonra tamam diyebildi. Ama son dakikalarda da hayır demedi yine mandagözlere..:D :D :D

kaptankarabulut 28-03-2010 20:36

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 78716)
Süleyman abi senin tekneye Hasan Balıkçı ayağını sürdü etkisini yeni gösterdi :) Paşa eksik olmaz artık. Sardalyalarda fileto yapılmış harika görünüyor afiyet olmuştur eminimki.
Tebrikler herkesi kutluyorum. Mazeretimi biliyorsun süleyman abi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Taygun'cum Hasan balıkcı'nın kokusu kalmıştı teknede paşada o kokuya geldi zaten.:D :D :D Mazeretini biliyorum en kısa zamanda birlikte olabilmek dileklerimle...

Hasan BALIKÇI 28-03-2010 20:37

YAKIŞIIIIIIR :):helal::helal:
senin işin bu abi en güzelinide beceriyorsun kimseyi boş yollamıyorsun devamları dahada bereketli olur inşallah :)

Hasan BALIKÇI 28-03-2010 20:39

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 78720)
Taygun'cum Hasan balıkcı'nın kokusu kalmıştı teknede paşada o kokuya geldi zaten.:D :D :D Mazeretini biliyorum en kısa zamanda birlikte olabilmek dileklerimle...

:D:Dne kokusu abi :Dsende var ustalık biz senin yanında stajer olamayız daha ;)

kaptankarabulut 28-03-2010 20:42

[/b]
Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78721)
YAKIŞIIIIIIR :):helal::helal:
senin işin bu abi en güzelinide beceriyorsun kimseyi boş yollamıyorsun devamları dahada bereketli olur inşallah :)

Hasan kardeşim ara sırs ayağını sür tekneme uğurlu geliyorsun paşalar kokuna geliyor.. sen olmasanda...:D :D :D

Hasan BALIKÇI 28-03-2010 21:03

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 78724)
[/b]

Hasan kardeşim ara sırs ayağını sür tekneme uğurlu geliyorsun paşalar kokuna geliyor.. sen olmasanda...:D :D :D

heeee kelin ilacı olsa kendine sürermiş :D:D

kaptankarabulut 28-03-2010 21:09

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 78730)
heeee kelin ilacı olsa kendine sürermiş :D:D

Ya hasan'ım artık ünün tüm video sitelerine kadar yayıldı..:helal: :helal: paşa konusunda ustamızsın vesselaaaaaaaam:D :D

delvel 28-03-2010 21:10

süleyman abi seninle balığa gidenlerin yüzlerinde tebessüm eksik olmuyor:)
tebrik ederim, en kötü avlarınız böyle olur insallah..

adolomorola 28-03-2010 21:12

Mahşallah Süleyman abi her şey dört dört'lük olmuş afiyet bal şeker olsun.;)

Yağız DEMİR 28-03-2010 21:43

suleyman abı avlarını hep yakından takıp edıyorum hep balıklı masaalah allah daha bol balık yakalamak nasıp etsın abım

galip&emel kültür 28-03-2010 22:30

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 78704)
Tarih:27/03/2010 cumartesi.
EKİP ARKADAŞLARIM: Gökhan, Hüseyin, Deniz ve Sinan arkadaşlarımız.

Bu cumartesi limandan çıkışımız,15:00 avlak yerimize varışımız 15:50 di.
İlk oltaları suyla buluşturduğumuzda,O gün içimizde en şanslımız olan (şansı her daim açık olsun ) Gökhan kardeşim mercanla selamlaştı.İkinci oltasında PAŞAile el ense yaptı. :D :D Galip Gökhan kardeşim oldu, paşa kovaya kondu. :helal: :helal: :helal: Üçüncü oltasında kalamarıda buyur edince, "Arkadaşlar ilk defa bir paşa çektim,ben bu günkü nasibimi aldım devamını siz getirin" deyip Başladı almış oldukları sardalyaları kızartmaya..
Bizler çalışmaya devam deyip kupes ve izmaritlerle kovamızı doldurmaya koyulduk. bir ara Hüseyin arkadaşımızada peş peşe iki istavrit gelince, ortam iyice şenlendi.Üç saatlik zaman zarfında oltalarımız hiç boş durmadı.
Bu hafta ki menümüzde mangal değilde TAVADA BALIK vardı. :helal: :helal:Bu üç saatlik zaman dilimine balık ziyafetinide sığdırdık.Sağolasın GÖKHAN kardeşim ekmek arası balık şahaneydi.Eline emeğine sağlık. Nice nice sohbetlerde olabilme dileklerimle.. TÜM RASTGELSİN DOSTLARININ OLTASI DOLU GELSİN..

HÜSEYİN ARKADAŞIMIZIN İSTAVRİDİ.

KISA ZAMANIMIZIN BEREKETİ.

GÖKHAN KARDEŞİMİN MERCANI

PAŞASI

VE KALAMARI

GÖKHAN KARDEŞİM İŞ BAŞINDA.

canım benim tehlikeli adamsın sen yapmışsın yine şovunu

kaptankarabulut 29-03-2010 06:53

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 78739)
süleyman abi seninle balığa gidenlerin yüzlerinde tebessüm eksik olmuyor:)
tebrik ederim, en kötü avlarınız böyle olur insallah..

Tüm dostların yüzünden tebessüm eksik olmasın Veli kardeşim.O günün şNSLISI GÖKHAN kardeşimdi..

kaptankarabulut 29-03-2010 06:54

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 78740)
Mahşallah Süleyman abi her şey dört dört'lük olmuş afiyet bal şeker olsun.;)

Sağolasın Öner kardeşim sizlerde her daim rast gelsin...

kaptankarabulut 29-03-2010 06:56

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 78745)
suleyman abı avlarını hep yakından takıp edıyorum hep balıklı masaalah allah daha bol balık yakalamak nasıp etsın abım

Yağız'ım teşekkürler..seninde oltan boş gelmesin..

kaptankarabulut 29-03-2010 07:01

[/b]
Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 78762)
canım benim tehlikeli adamsın sen yapmışsın yine şovunu

Teşekkür ederim GALİP&EMEL kardeşim.Sizlerlede böyle bir ortam yaparız inşallah. FORA SERKAN'ıda alırız...

Kamil ESEN 29-03-2010 07:03

Süleyman abi,tüm ekibi ve seni tebrik ederim.Bir teknede olması gereken tüm vasıfları sunuyorsun insanlara.Balık,neşe,sohbet ve tekrar gelme arzusu..Allah daim etsin.

kaptankarabulut 29-03-2010 07:07

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 78773)
Süleyman abi,tüm ekibi ve seni tebrik ederim.Bir teknede olması gereken tüm vasıfları sunuyorsun insanlara.Balık,neşe,sohbet ve tekrar gelme arzusu..Allah daim etsin.

Kamil hocam teşekkür ederim.bizler için ilk sırayı dostluk ve dost kazanmak alır.Gerisi tefaruhattır.

Necati ARAT 29-03-2010 07:19

Süleyman abi yine destan gibi bir rapor..

Katılımcı arkadaşları da ayrıca kutlarım..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..

Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK 29-03-2010 07:42

Süleyman abi yine yapmışsın yapacağını:helal::helal::helal:.
Böyle giderse denizde balık kalmıyacak:D:D:D.
Tüm ekibi kutlarım:helal:.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

kaptankarabulut 29-03-2010 07:47

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 78777)
Süleyman abi yine destan gibi bir rapor..

Katılımcı arkadaşları da ayrıca kutlarım..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..

Paylaşım için teşekkürler..

Necati kardeşim teşekkürler İnanın çok güzel bir gün oldu...

kaptankarabulut 29-03-2010 07:50

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 78785)
Süleyman abi yine yapmışsın yapacağını:helal::helal::helal:.
Böyle giderse denizde balık kalmıyacak:D:D:D.
Tüm ekibi kutlarım:helal:.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim MURAT kardeşim. ama biz kanaatkarız, üç tane kalite aldıkmı yeter diyebiliyoruz. :D :D :D :D Onun için sizlerede balık kalacaktır.

muratbaykent 29-03-2010 08:39

Avınız kısa sürmüş ama bereketi ve sohbeti bir okadar bol olmuş.Tebrikler.Afiyet olsun.

mehmetulas 29-03-2010 09:34

kısa günün güzel balıkları
süleyman abi seni ve ekibini kutlarım
herzamanki güzellikteki avlarının devamını dilerim

seyirsubayi 29-03-2010 11:07

suleyman abıcım harıka bır av ve sohbet olmus gene.. tebrık ederım.. avın nesen sohbetın balıgın daım olsun

YunusEmreYener 29-03-2010 16:05

çok güzel bir gün olmuş, bereketli avların devamını dilerim abi

kaptankarabulut 29-03-2010 19:26

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 78793)
Avınız kısa sürmüş ama bereketi ve sohbeti bir okadar bol olmuş.Tebrikler.Afiyet olsun.

Murat kardeşim teşekkür ederim. bizim Gökhan kardeşimizle avımız kısa sürer ama çok neşeli olur...Bu neşenin kaynağıda kendisidir sağolsun..

kaptankarabulut 29-03-2010 19:28

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 78815)
kısa günün güzel balıkları
süleyman abi seni ve ekibini kutlarım
herzamanki güzellikteki avlarının devamını dilerim

Teşekkürler mehmet kardeşim, Havalar ısınıyor seninlede güzel bir gün geçirmek dileğimle...

Raif Yelkenci 29-03-2010 19:32

Tebrikler Süleyman abi iyi bir av olmuş kısa zamanda bundan iyisi olmaz rastgelsin .

kaptankarabulut 29-03-2010 19:40

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 78829)
suleyman abıcım harıka bır av ve sohbet olmus gene.. tebrık ederım.. avın nesen sohbetın balıgın daım olsun

Okan kardeşim teşekkürler.İnsanın dostu arkadaşları neşeli, hoş sohbet iseler sizde zaten o havaya giriveriyorsunuz...

kaptankarabulut 29-03-2010 19:41

Alıntı:

YunusEmreYener tafarından gönderildi (Mesaj 78853)
çok güzel bir gün olmuş, bereketli avların devamını dilerim abi

Teşekkürler Yunus kardeşim sizlerinde oltası dolu gelsin her daim..

discus 29-03-2010 21:46

kaptanım tebrikler yine herzamanki gibi harika bir av gününü özetlemişsin abim katılan tüm arkadaşları tebrik ederim...

kaptankarabulut 30-03-2010 18:33

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 78893)
kaptanım tebrikler yine herzamanki gibi harika bir av gününü özetlemişsin abim katılan tüm arkadaşları tebrik ederim...

Teşekkürler Serkan'cım Hasan Balıkcı'yı yavaş yavaş tekneye alıştırıyorum sıra sende...:D :D :D :D

aykons 30-03-2010 19:40

Süleyman abi bak daha hafta ortası olmadı benim kanım kaynamaya başladı hele bugün havanın güzelliği :))) nasıl canımız çekti bilemezsin. Neyse bir an önce haftasonu gelsede bişiler yapsak. Umarım hava iyi olur.

Saat 03:24.