![]() |
Çeşme/Ildırı - 27 Mart 2010 Cumartesi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel bir av olmuş paylaşımda çok güzel ama birde anlatım olsaydı. fotolar da büyük olmasaydı harika olacaktı.:)
ama olsun önemli deyil gerekli düzeltmeler yapılacaktır;) elinize kolunuza sağlık :)afiyet olsun :). |
Alıntı:
|
tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz afiyet olsun
|
ben zaten resimleri düzeltmiştim;)anlatım konusuna gelince hyat hikayesi anlatmıcan ;)sadece sohbet sıcak olsun diye ufakta olsa yazsan kanatimce hoş olur.
|
Alıntı:
|
tebrikler, ilk fırsatta ıldırıdan bende cıkmayı dusunuyorum
|
cok guzel bır av ve gun olmus tebrıkler... allah daha ıyılerını nasıp etsın.... avınız sohbetınız daım olsun
|
ortam harıka ee balılkarda ole tabı ama bırazda anlatım olsa tam kıvamında olurdu paylasım ıcın tesekkurler
|
Av için tebrik ederim. Güzel avlarınızın devamını dilerim..
|
Çok güzel bir av günü yaşamışsınız tüm ekip canı gönülden kutlarım
Mahşallah herkezin yüzü gülüyor hep böyle güzel avlar tekrar olması dileğiyle. |
Paylaşım için teşekkürler..
Güzel bir gün güzel balıklar.. Afiyet olsun.. |
Bereketli bir av olmuş.
Tüm ekibi tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler. |
keyifli bir gun gecirmissiniz valla,darisi basimiza,guzel avlariniz daim olsun...
|
Güzel fotoğraflar.Rastgelsin..
|
Maşallah, güzel bir av olmuş...
|
iyi bir av günü olmuş .paylaştığınız için teşekkürler.
|
Erkancım bu güzel karelerden dolayı teşekkür ederim.Nice bol trofeli avlara.
|
Tebrikler Erkan.
Yine güzel kareler paylaşmışsın bizimle. Bu arada Erkan ile avlanmış birisi olarak birkaç ufak bilgi vereyim. Teknesi balık için ideal bir tekne ve yaz günlerinde 10 kişi rahat avlanabilirsiniz. Benim şahsi fikrim 8 karar :) İlgi ve alakaya gelince biz herhangi ters birşeyle karşılaşmadık. Hüseyin abimizde Erkan da misafirperver ve sıcak kanlı insanlar. Balık avına gitmeyi düşünenler için ufak tüyo olsun :) |
Alıntı:
teşekkür ederim. bizde natilus'un öğrencileriyiz. hepimize rastgele |
Saat 06:02. |