RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   05 Haziran Urla sırtı avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7702)

Balikci Alp 04-06-2010 14:47

05 Haziran Urla sırtı avı

Herkese selam,
yarın sabahtan Urla iskeleden sırtıya çıkacağım, akşama bilgileri paylaşmaya çalışırım. Denizde olacak olanlara rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK 04-06-2010 15:28

Merhabalar yarın bizde Anıl kardeşimin babasıyla birlikte sırtı çekmeye çıkacağız kemik hastanesi ile güzelbahçe 2. liman arasında turlamayı düşünüyoruz. Tekne adı ayyüzlüm görürseniz o biziz :)

Salih Reis 04-06-2010 15:35

Sevgili Alp
Balıklıova açıklarında bizlerde balıkta olacağız tekne adı ARDA,
umarım görüşürüz.
İmbat kardeşim umarım seninle de görüşürüz.

Şimdiden rastgele :)

Anıl ÜNALAN 04-06-2010 15:44

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 86173)
Merhabalar yarın bizde Anıl kardeşimin babasıyla birlikte sırtı çekmeye çıkacağız kemik hastanesi ile güzelbahçe 2. liman arasında turlamayı düşünüyoruz. Tekne adı ayyüzlüm görürseniz o biziz :)

Teknenin adı gözükmücek gibi değil ki :) geçende sahil güvenlik foçadan adımızı okumuş yanımıza gelmiş muhabbet etmeye :P :P :P
Çok büyük yazdık kanımca yazıyı :) :)

Taygun KOCABIYIK 04-06-2010 16:33

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 86176)
Teknenin adı gözükmücek gibi değil ki :) geçende sahil güvenlik foçadan adımızı okumuş yanımıza gelmiş muhabbet etmeye :P :P :P
Çok büyük yazdık kanımca yazıyı :) :)

Dikkat çekici bir yazı oldu bu sene seneye daha büyüğünü yazdıralım :D

yenal45 04-06-2010 16:41

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 86173)

tamam anlaşıldı taşları azırlıyoruz atmak için size nasibiniz bol şansınız açıkı olsun rastgelsin

kaptankarabulut 04-06-2010 18:15

Ya anıl'ım AYYÜZLÜM'ü FOÇA'dan görmüşler KARABULUT'u nerden görmüşler biliyormusun. Taaaaa ÇANAKKALE' den görmüşler geldiler yanıma..:D :D :D :D :D

Taygun KOCABIYIK 04-06-2010 18:32

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86189)
Ya anıl'ım AYYÜZLÜM'ü FOÇA'dan görmüşler KARABULUT'u nerden görmüşler biliyormusun. Taaaaa ÇANAKKALE' den görmüşler geldiler yanıma..:D :D :D :D :D

Süleyman abi limandan kafayı çıkartınca senin nerde olduğun anlaşılıyor zaten :D

Anıl ÜNALAN 04-06-2010 19:06

Alıntı:

Abi ben dedim sana üste yazma bari diye :D Daha büyük teknemiz olsun boydan boya yazarız abi :)

Yağız DEMİR 04-06-2010 22:37

ŞİMDİ DEN RASTGELSIN
bereketlı avlar

ali rıza acar 05-06-2010 07:36

Arkadaşlar isterseniz siteye bir çan koyalım. Bu gibi yazılar sonunda çalarız.

Balikci Alp 06-06-2010 05:19

Arkadaşlar 5 Haziran'daki ava iki kişi olarak sabah saat 6'da başladık. Urla İskele - Karantina Adası - Kalabak - Güzelbahçe seyrinde 3 saate yakın sırtı yaptık. Hiç balık tutamadık. 3 saatin sonunda bilinen topuklara doğru seyrettik. Fenerin kuzeyinde bir saate kadar av yaptık. İzmarit yaptı. Oradan Hekim Adası'na gittik. Arayıştan sonra yine İzmarit bolluğunun yaşandığı bir yer bulduk. Saat 15'e kadar çoğunluğu izmarit ve gopez olmak üzere 130 balık yakaladık. Geneli itibarı ile kayda değer olmadığından balıkların fotografını çekmedim, ancak günün en güzel avı aşağıda paylaşıyorum. Sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Balikci Alp 06-06-2010 05:23

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 86192)
Süleyman abi limandan kafayı çıkartınca senin nerde olduğun anlaşılıyor zaten :D

Hem Ayyüzlüm hem de Karabulut'u fenerin orada gördüm, saat 09:30 - 10 civarı dibinize demir atan ve izmarit çeken iki kişi bizdik :))

Taygun KOCABIYIK 06-06-2010 08:26

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 86283)
Hem Ayyüzlüm hem de Karabulut'u fenerin orada gördüm, saat 09:30 - 10 civarı dibinize demir atan ve izmarit çeken iki kişi bizdik :))

Keşke bir el etseydiniz çay ikram ederdik :)
Polyester kıçtan takma motorlu bir tekne vardı o sizdiniz herhalde.

Anıl ÜNALAN 06-06-2010 09:43

Maşallah kalamar güzelmiş :) Umarım güzel balıkların devamı gelir ;)
Ayyüzlüm isyanlardaydı dün :) ben gitmedim ya küsmüş üstündeki balıkçılara hiç birşey tutturtmamış :)
Ama geliyom o da sabretsin ;) :D

Kamil ESEN 06-06-2010 13:05

İzmarit denizin kurufasulyesidir.Lezzetini beğenmeyen pek çıkmaz.Afiyet olsun.Rastgelsin.

Balikci Alp 07-06-2010 08:20

Taygun dediğin tekne bizimki, ilk sefer olduğu için çekindim herhalde. Bir dahakinde uğrarım.
sevgiler

Salih Reis 07-06-2010 09:12

Sevgili Alp bir dahaki sefere daha iyi avlar rastgelsin.

c.tesi günü bizlerde uzunada tarafındaydık sabah 9,00 dan öğlen 13,00 e kadar avlandık toplam 10 parça mercan, 5-6 kg kadar gopez, istavrit, izmarit, karagöz ve isparoz çektik.
makineyi almayı unuttuğumuz için resimleyemedik,

rastgele

ADNAN 07-06-2010 22:15

Alıntı:

süleyman abi bir ömür sen yaa :) çanakkale haaaaa :) seni fazla gaza getirmişler yüreğne sağlık,

Saat 10:17.