![]() |
05 Haziran Urla sırtı avı
Herkese selam,
yarın sabahtan Urla iskeleden sırtıya çıkacağım, akşama bilgileri paylaşmaya çalışırım. Denizde olacak olanlara rastgelsin. |
Merhabalar yarın bizde Anıl kardeşimin babasıyla birlikte sırtı çekmeye çıkacağız kemik hastanesi ile güzelbahçe 2. liman arasında turlamayı düşünüyoruz. Tekne adı ayyüzlüm görürseniz o biziz :)
|
Sevgili Alp
Balıklıova açıklarında bizlerde balıkta olacağız tekne adı ARDA, umarım görüşürüz. İmbat kardeşim umarım seninle de görüşürüz. Şimdiden rastgele :) |
Alıntı:
Çok büyük yazdık kanımca yazıyı :) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya anıl'ım AYYÜZLÜM'ü FOÇA'dan görmüşler KARABULUT'u nerden görmüşler biliyormusun. Taaaaa ÇANAKKALE' den görmüşler geldiler yanıma..:D :D :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ŞİMDİ DEN RASTGELSIN
bereketlı avlar |
Arkadaşlar isterseniz siteye bir çan koyalım. Bu gibi yazılar sonunda çalarız.
|
Arkadaşlar 5 Haziran'daki ava iki kişi olarak sabah saat 6'da başladık. Urla İskele - Karantina Adası - Kalabak - Güzelbahçe seyrinde 3 saate yakın sırtı yaptık. Hiç balık tutamadık. 3 saatin sonunda bilinen topuklara doğru seyrettik. Fenerin kuzeyinde bir saate kadar av yaptık. İzmarit yaptı. Oradan Hekim Adası'na gittik. Arayıştan sonra yine İzmarit bolluğunun yaşandığı bir yer bulduk. Saat 15'e kadar çoğunluğu izmarit ve gopez olmak üzere 130 balık yakaladık. Geneli itibarı ile kayda değer olmadığından balıkların fotografını çekmedim, ancak günün en güzel avı aşağıda paylaşıyorum. Sevgilerimle
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Polyester kıçtan takma motorlu bir tekne vardı o sizdiniz herhalde. |
Maşallah kalamar güzelmiş :) Umarım güzel balıkların devamı gelir ;)
Ayyüzlüm isyanlardaydı dün :) ben gitmedim ya küsmüş üstündeki balıkçılara hiç birşey tutturtmamış :) Ama geliyom o da sabretsin ;) :D |
İzmarit denizin kurufasulyesidir.Lezzetini beğenmeyen pek çıkmaz.Afiyet olsun.Rastgelsin.
|
Taygun dediğin tekne bizimki, ilk sefer olduğu için çekindim herhalde. Bir dahakinde uğrarım.
sevgiler |
Sevgili Alp bir dahaki sefere daha iyi avlar rastgelsin.
c.tesi günü bizlerde uzunada tarafındaydık sabah 9,00 dan öğlen 13,00 e kadar avlandık toplam 10 parça mercan, 5-6 kg kadar gopez, istavrit, izmarit, karagöz ve isparoz çektik. makineyi almayı unuttuğumuz için resimleyemedik, rastgele |
Alıntı:
|
Saat 10:17. |