![]() |
Herkese selam! Sezonu açtık :))
Slm arkadaşlar...Uzun aradan sonra aranızda olmak güzelllll...Biz yine bildik şekilde botumuzu aldık ıldırının yolunu tuttuk 4-5 kertereze gittikten sonra PAŞALARI kıstırdık ve sezonu açtık..Kullandığımız yem yengeç,sülünez,mamun..:D herkeze rastgelsin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Galip abi muhteşem paşalar..
Sezon açılışın çok iyi umarım bundansonraki avlarında en az bu kadar güzel olur.. Gözümüz gönlümüz açıldı paşaları görünce .. En kısa zamanda bizde bir operaslona çıkmamız gerekiyor galiba.. paylaşım için teşekkürler.. |
Balıklar çok güzel her avınız bereketli olsun..
|
Bunlar ne güzel balıktır. Hayırlı sezonlar olsun !
|
Galip Abi, maşallah ne onlar öyle...
Valla, insanın balığa çıkası geliyor. Biz ufak tefek mercanlarla yetinirken, Sen çupuraları yakalamışsın. Haftaya senin yanındayız... |
maşallah maşallah ben tutamasam da tutanlar var yani balıkların padişahııı:) benim talihim kara galiba hep kupes çekiyorum. :)
galip abi paylaşım için teşekkürler gözümüz gönlümüz şenlendi. RASTGELE avların daim olsun |
guzel bır sezon acılısı tebrıkler
pasaları gorunce dayanamıyorum vallaa |
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Galiiiiiiiiiiiiiiip,:helal: :helal: sen nerelerdeydin.şimdi belli oldu sessizliliğinin nedeni.:D :DTebrikler paşalar süpeeeeeer. Yalnız DOĞA'ya çok ters bakıyor o paşa.. :D:D :D :D |
Süperiniz..Çok güzel paşalar yakalamışınız maşallah.Ratsgelsin...
|
Çok güzel doğrusu Paşalar
Afiyet bal şeker olsun..;) |
paşalarda güzel sizin paylaşımınızda :):)harika:helal:
afiyet olsun dahada iyilerine rastgelsin ;);) |
Galip Bey tebrik ederim ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş iyi akşamlar dilerim..
|
Galip çim bunlar ne güzel şeyler öyle tebrikler ben seni teknemize getiremedim ama bu şartlarda senin bota ben misafir olucam herhalde yalnız ben bu 100 kg. halimle gelirsem o hafta aileni alamassın herhalde eh ne yapalım 25 senelik dostun için katlanırsın artık
sevgiyle kal .Raif abin. |
Tebrikler galip bey paşalarınız çok güzeller inşallah sezon açılışınız ın devamı gelir de bizi de bu guzellıklerden mahrum bırakmazsınız bol avlar....
|
Tebrikler güzel av olmuş. Devamını dilerim :)
|
Tebrik ederim güzel av olmus.Afiyetler olsun sizlere.bu güzel cupraları tekneye almak kadar zevkli bisey varmıdır acaba? Avlarınızın devamını dilerim.
|
Galipcim senin paylaşımlarını özlemiştik.Çupuşlar çok süper kutluyorum.
|
Galip abi Taçlı kral bunlar tebrik ederim güzel bir av çıkartmışsınız. oltanız her daim dolu gelsin paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Galip kardeşim tebrikler çok güzel paşalar,
paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel sözlerin için teşekkürler Galip ne güzel olur sen ben Engin ve İbo bir proğram yapıp beraber eski günleri yadedip avlansak harika olur kısmet.
|
Abi ne güzel balıklar bunlar,ellerinize saglık.
|
Saat 12:08. |