RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Hasan BALIKÇI 03-07-2010 21:46

Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

sevgili dostlarım geçen haftadan beri işlerimden dolayı biraz problemler yaşadım.:hıııı:bu sıkıntıları atmak için benim bir an önce stresten uzak kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ;)
bende aynen öyle yaptım yeğenim ercan ile hasbel kader sadece kafa dinlemek için yola koyulduk :)yolumuz herzamanki gibi benim için en bereketli avlaklarımdan biri olan zeytinler (mersin koy)yolunu tuttuk :)
çok güzel bir gece geçirdiğimi söyleyebilirim.üç defa çay demledim yeğenim ercan bol miktarda mandagöz yakalarken bende onu seyrediyodum.benim işim sabahtı ve öylede oldu.bereketli bir gündü.:)

video çekmekten kameranın pili bitince yeğenim ercan telefonu ile birkaç kare fotoğraf çekti bana ulaşıncada sizlerle paylaşırım bendeki fotolar azda olsa idare eder ;)

herkese bu avımdan daha güzel avlar dilerim.:)
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Taygun KOCABIYIK 03-07-2010 22:31

Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...

The Lunatic 03-07-2010 22:58

Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...

Doğan ÖZCAN 04-07-2010 09:04

Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...

discus 04-07-2010 09:37

işte benim özlediğim abim...

Necati ARAT 04-07-2010 09:38

YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar??
Bu ne yahu ??

Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı..
Paşa Team a yakışan işte bu..

Paylaşım için teşekkürler.....

Eskişehirden selamlar..

Yağız DEMİR 04-07-2010 12:28

hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı :D
hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım

yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi :D:D:D

hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu :D:D:D:D

herzaman pasateam bunu yapıyor zaten

İrfanavcı 04-07-2010 12:48

Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::)

dizel45 04-07-2010 13:03

tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn

baracuda_35x 04-07-2010 13:23

Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)

ukg79 04-07-2010 13:59

hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:23

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88689)
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...

çok sağol taygun um :)beraber darısı başımıza :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:29

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 88690)
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...

evet uğur biladerim :)gerçekten özlenmişti :)çok keyifliydi gerçekten aynı güzel anları sizlerinde yaşamanıza dua ederim.:)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:32

Alıntı:

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi (Mesaj 88695)
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...

evet doğan güzel olduda inanırmısın beraber olsaydık yani PAŞA TEAM olarak olmuş olsaydık işte o zaman dahada güzel olurdu :);)

gönüllerimiz birya gerisini boşveeeeer :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:34

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 88696)
işte benim özlediğim abim...

özlediğim abim diyorsun ah birde sen olsaydın varya ne videolar ne fotolar çekerdin.:)yalan deyil ya bende kameramanımı özledim.:D:D:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:37

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 88697)
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar??
Bu ne yahu ??

Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı..
Paşa Team a yakışan işte bu..

Paylaşım için teşekkürler.....

Eskişehirden selamlar..

eeeee vakitsiz öten horozun başını keserler :D:D:D sende eskişehire gitmeseydin:Dsen gelcen paşalar gitçek seneyi beklicen :D:Dbu gidişle sen bırak oltanda paşayı anca tezgahlarda görcen :D:D:D

bilader sen şu tatilini sevdiklerinle doyasıya yaşa sağ salim gel bize paşa hep gelir merak etme ;)yeterki müsait olalım :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:46

yağız kardeşim kıyım deyil ;)şans ve acemilik bir araya gelince böyle oluyo ;)PAŞA TEAM iştenmi ayrıldıki işe başlasın diyon.denk gelelim yeterki hepimiz sorunlar yaşıyoz kimimiz güzel kimimiz tatsız.sonuç olarak balık ;)yeterki denk gelip beraber gidelim.:)
yağız heycanlancak bişey yokki herşey balıkla benim aramda :Dısparozamı benziyo çektiklerim :Dmerak etme 13 tanesini saldım ısparoz kadardı ;)saldıklarım babalarına şikayet edince onlar geldi ne yapayım.;)

kursmu? ne gerek varki balık işi nasip kısmet işidir ;)haaa illada bişeyler söylenecekse herzaman yardım ederim ;):)

PAŞA TEAM herzaman bunu yapar kardeşim :)

[/b]

yenal45 04-07-2010 15:50

maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:

Tuncay GÜNAY 04-07-2010 16:11

tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D

paşalı 04-07-2010 16:16

Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:09

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 88731)
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::)

İrfan abicim esas ben teşekkür ederim :)yapmış olduğun yengeç kutusu mükemmel sanki yengeçler gençleşiyo :Döyle rahat ediyorlarki anlatamam iğneye takmak için bile yenyakalamak uğraşıyom.:)
eline sağlık irfan abi teşekkürler.:);)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:10

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 88735)
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn

sende harikasın tertibim.:)çok sağol

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:11

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 88740)
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)

rıdvan biladerim çok sağolasın.:)radyo nasıl gidiyor;)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:12

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 88745)
hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:

ulaş sağolasın kardeşim.:)inşallah sende bu güzel karelerden bizlere sunum yaparsın.:)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:15

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88758)
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:

yenal teşekkürler gözüm.:)yemsiz balık yakaladım :Dbunu en iyi bilen serkan biladerime sor.:D:D
bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi.:)balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.:D
bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı.:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:17

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88764)
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D

tuncay sağol kardeşim.:)bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu:Dsüleyman abi kızar bana yoksa :Dsen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın :D:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 18:18

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 88765)
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.

turgay abicim çok teşekkür ederim.:)inşallah birgün beraber de gideriz :)bu güzel avın aynısını birlikte yaşarız :)

adolomorola 04-07-2010 19:53

Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)

Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)

Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)

kaptankarabulut 04-07-2010 20:18

Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D

Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar.

Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D

Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim....

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 20:54

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 88775)
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal:
Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;)

Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye
ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru:
Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;)

Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;)

ÖNER im sen nediyorsan hayırmı diyeceğim.:)öyle güzel şeyler yazmışsınki kabul etmemek mümkün deyil.:)
ama bu balık işi kibir kendi beğenmişlik veya çok bilmişlik deyil bu balık işi sadece nasip işi :)balığa gidersem balık tutuyorum sizlerle paylaşıyorum ve gerektiğinde acizane yardımcı olmaya elimden geldiğince faydam olmasına çalışıyorum.:)eğer bu dediklerimde biraz haklı görüyorsanız dahada çok seviniyor mutlu oluyorum.:)
işte ben böyleyim.;)beni çok iyi tanıdığını ve anladığını çok iyi biliyorum.:)inşallah senin oltalarına bunlardan çok daha iyileri gelir :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 20:59

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88778)
Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D

Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar.

Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D

Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim....

hani yav süleyman abi devmi var nerde ben göremiyorum.:)

abi beni uyandırmaya gerek yokki balık olduktan sonra bunu herkes yapar :)
ben sadece paşa diyorum paşa geliyor yoksa bişeyleri çok iyi bildiğimden deyil.;)acemi şansıdır bu :Dsen bi baksana abi hergün balıktasın biz ayda bikere gidebiliyoruz ama az kaldı şurda birbuçuk yıl sonra bende senin gibi hergün balıktayım.;)sadece paşa peşinde kıyılarda koşturcam :D:Dne yapayım abi balık tutmayı çok seviyorum :)soy adım gibi ;)

ejder_balikci 04-07-2010 21:09

Hasan abi sen tam bi paşacısın amcama takılıpta hiç boşuna kupesle falan uğraşma böyle iyi:)) tebrik ederim harika bi av olmuş.

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 21:13

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 88783)
Hasan abi sen tam bi paşacısın amcama takılıpta hiç boşuna kupesle falan uğraşma böyle iyi:)) tebrik ederim harika bi av olmuş.

mustafa kardeşim teşekkür ederim.:)

mustafa kardeşim ben süleyman abime balık için takılmıyorumki ;)ben süleyman abimi ve çayını seviyorum balığa çıkmayalım kıyıda oturalım teknede çay içilem işte o zaman daha çok keyif alırım süleyman abide bunu çok iyi bilmekte.:);)
ben beni sevenlere karşı herzaman varım herzaman :)

kaptankarabulut 04-07-2010 21:24

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88781)
hani yav süleyman abi devmi var nerde ben göremiyorum.:)

abi beni uyandırmaya gerek yokki balık olduktan sonra bunu herkes yapar :)
ben sadece paşa diyorum paşa geliyor yoksa bişeyleri çok iyi bildiğimden deyil.;)acemi şansıdır bu :Dsen bi baksana abi hergün balıktasın biz ayda bikere gidebiliyoruz ama az kaldı şurda birbuçuk yıl sonra bende senin gibi hergün balıktayım.;)sadece paşa peşinde kıyılarda koşturcam :D:Dne yapayım abi balık tutmayı çok seviyorum :)soy adım gibi ;)

O paşalarda birazcık akıl olsa bir buçuk yıl sonra kıyıya bir km den fazla yaklaşmazlar..:D :D :D

Sen ayda bir gidiyon ama pir gidiyon ne kadar paşa varsa tahtan indiriyon.:D :D :D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 21:31

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88788)
O paşalarda birazcık akıl olsa bir buçuk yıl sonra kıyıya bir km den fazla yaklaşmazlar..:D :D :D

Sen ayda bir gidiyon ama pir gidiyon ne kadar paşa varsa tahtan indiriyon.:D :D :D

sen şimdi ne demek istedin ben anlayamadım.:Dövdünmü dövdünmü :D

beni kralmı yaptın :)daha açıklamalı yazda bileyim :Dbirbuçuk yıl sonra tekrar konuşuruz :D

ümitavcı70 04-07-2010 22:09

Hasan abi gene en güzel yerden en güzel paşaları almışsınız ercan kardeşimle birlikte
daha güzellerinde birlikte oluruz umarım..

haluk deniz 04-07-2010 23:11

Hasan kardeşim tebrikler
Paşa team in hakkını vermişsin yine :helal::helal::helal:
Daha iyi avların olur inşallah

Salih Reis 05-07-2010 07:30

Hasan kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.

Daha niceleri rastgele :)

Tuncay GÜNAY 05-07-2010 08:00

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88773)
tuncay sağol kardeşim.:)bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu:Dsüleyman abi kızar bana yoksa :Dsen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın :D:D

HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN :) TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Taygun KOCABIYIK 05-07-2010 09:05

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 88783)

Konudaki en bomba yorum budur :D
Süleyman abi gör yeğenini işte tanı :D

Saat 02:56.