![]() |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevgili dostlarım geçen haftadan beri işlerimden dolayı biraz problemler yaşadım.:hıııı:bu sıkıntıları atmak için benim bir an önce stresten uzak kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ;) bende aynen öyle yaptım yeğenim ercan ile hasbel kader sadece kafa dinlemek için yola koyulduk :)yolumuz herzamanki gibi benim için en bereketli avlaklarımdan biri olan zeytinler (mersin koy)yolunu tuttuk :) çok güzel bir gece geçirdiğimi söyleyebilirim.üç defa çay demledim yeğenim ercan bol miktarda mandagöz yakalarken bende onu seyrediyodum.benim işim sabahtı ve öylede oldu.bereketli bir gündü.:) video çekmekten kameranın pili bitince yeğenim ercan telefonu ile birkaç kare fotoğraf çekti bana ulaşıncada sizlerle paylaşırım bendeki fotolar azda olsa idare eder ;) herkese bu avımdan daha güzel avlar dilerim.:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza... |
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...
|
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...
|
işte benim özlediğim abim...
|
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar?? Bu ne yahu ?? Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı.. Paşa Team a yakışan işte bu.. Paylaşım için teşekkürler..... Eskişehirden selamlar.. |
hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı :D
hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi :D:D:D hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu :D:D:D:D herzaman pasateam bunu yapıyor zaten |
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler.:helal::) |
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn
|
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter;) birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi :D eline koluna yüreyine sağlık ;)
|
hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gönüllerimiz birya gerisini boşveeeeer :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bilader sen şu tatilini sevdiklerinle doyasıya yaşa sağ salim gel bize paşa hep gelir merak etme ;)yeterki müsait olalım :) |
yağız kardeşim kıyım deyil ;)şans ve acemilik bir araya gelince böyle oluyo ;)PAŞA TEAM iştenmi ayrıldıki işe başlasın diyon.denk gelelim yeterki hepimiz sorunlar yaşıyoz kimimiz güzel kimimiz tatsız.sonuç olarak balık ;)yeterki denk gelip beraber gidelim.:)
yağız heycanlancak bişey yokki herşey balıkla benim aramda :Dısparozamı benziyo çektiklerim :Dmerak etme 13 tanesini saldım ısparoz kadardı ;)saldıklarım babalarına şikayet edince onlar geldi ne yapayım.;) kursmu? ne gerek varki balık işi nasip kısmet işidir ;)haaa illada bişeyler söylenecekse herzaman yardım ederim ;):) PAŞA TEAM herzaman bunu yapar kardeşim :) [/b] |
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:
|
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D
|
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.
|
Alıntı:
eline sağlık irfan abi teşekkürler.:);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi.:)balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.:D bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bravo be Hasan abi
:helal::helal::helal: Stresi iyi atmışsın Mahşallah..;) Bende diyordum Hasan abi ne zaman bombardıma başlayacak diye ama sanırım sen sadece fitili ateşledin arkası mutlaka gelecektir işte o zaman bu av diyerlerinin yanında sönük kalacak,nerden biliyom desren :soru: Ben seni artık çok iyi tanıyom bu daha bir şey değil bunu sende biliyom,öyle değilmi canım abim..;) Hadi bakalım açılışı yaptın arkası gelir inşallah..;) |
Eveeeeeeeet işte uyuyan paşa dev uyandı.:D :D
Kim uyandırdıysa hiç de iyi etmedi. Yandı paşalar. Ya hasan kardeşim senin oltana paşadan başka balık gelmez mi?.Atıyon çekiyon paşa..:D :D Kardeşim tebrikler gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsin tebrik eder, paşaların devemının gelmesini dilerim.... |
Alıntı:
ama bu balık işi kibir kendi beğenmişlik veya çok bilmişlik deyil bu balık işi sadece nasip işi :)balığa gidersem balık tutuyorum sizlerle paylaşıyorum ve gerektiğinde acizane yardımcı olmaya elimden geldiğince faydam olmasına çalışıyorum.:)eğer bu dediklerimde biraz haklı görüyorsanız dahada çok seviniyor mutlu oluyorum.:) işte ben böyleyim.;)beni çok iyi tanıdığını ve anladığını çok iyi biliyorum.:)inşallah senin oltalarına bunlardan çok daha iyileri gelir :) |
Alıntı:
abi beni uyandırmaya gerek yokki balık olduktan sonra bunu herkes yapar :) ben sadece paşa diyorum paşa geliyor yoksa bişeyleri çok iyi bildiğimden deyil.;)acemi şansıdır bu :Dsen bi baksana abi hergün balıktasın biz ayda bikere gidebiliyoruz ama az kaldı şurda birbuçuk yıl sonra bende senin gibi hergün balıktayım.;)sadece paşa peşinde kıyılarda koşturcam :D:Dne yapayım abi balık tutmayı çok seviyorum :)soy adım gibi ;) |
Hasan abi sen tam bi paşacısın amcama takılıpta hiç boşuna kupesle falan uğraşma böyle iyi:)) tebrik ederim harika bi av olmuş.
|
Alıntı:
mustafa kardeşim ben süleyman abime balık için takılmıyorumki ;)ben süleyman abimi ve çayını seviyorum balığa çıkmayalım kıyıda oturalım teknede çay içilem işte o zaman daha çok keyif alırım süleyman abide bunu çok iyi bilmekte.:);) ben beni sevenlere karşı herzaman varım herzaman :) |
Alıntı:
Sen ayda bir gidiyon ama pir gidiyon ne kadar paşa varsa tahtan indiriyon.:D :D :D |
Alıntı:
beni kralmı yaptın :)daha açıklamalı yazda bileyim :Dbirbuçuk yıl sonra tekrar konuşuruz :D |
Hasan abi gene en güzel yerden en güzel paşaları almışsınız ercan kardeşimle birlikte
daha güzellerinde birlikte oluruz umarım.. |
Hasan kardeşim tebrikler
Paşa team in hakkını vermişsin yine :helal::helal::helal: Daha iyi avların olur inşallah |
Hasan kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.
Daha niceleri rastgele :) |
Alıntı:
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( |
Alıntı:
Süleyman abi gör yeğenini işte tanı :D |
Saat 02:56. |