![]() |
Demirköprü Barajı (5)
Ne zamandır Mehmet BODUROĞLU'la balıkavına gideceğiz ama bir türlü nasip olmuyordu ve bu hafta o avı gercekleştirdik.;)
Mehmet kardeşi Engin ve benden oluşuyordu bu haftaki avımız. Yola çıkmadan barajda olan Mehmet abileri aradım ve son durumu onlardan öğrendikten sonra Demirköprü'ye doğru yolculugumuz başladı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlk balığımız bizi karşıladı.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akşam olduğunda Mehmet ve biladeri Engin yemekler bizden deyip güzel bir akşam yemeği hazırlıyorlar yan tarafımızdaki arkadaşlarıda davet ettik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gece balık yapmadığı için kendimi cadıra atmışım ama güneşin doğuşunu asla kaçırmam..:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabah olmuştu Güzel bir kahvaltı hazırlanmıştı yine,yan taraftaki arkadaşlarıda bu hahvaltıdan mahrum edemezdik doğrusu hep beraber kahvaltımızı yaptık.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biz kahvaltı ederken bu kertenkelede uzaktan bizi izliyordu :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dönüş yoluna geçmiştik bu baraj İzmire ne kadar uzak diyenler için ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Manzarasını beyendiğim bir yer burası bir hatıra fota çekilenim dedik.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abi ve Kardeş..;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yorgunluk çayı içmeden olmaz tabiyki..:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu sefer balıkları serinlettiğimiz yer musait :D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
abim guzel paylasım icin tesekkurler
|
Alıntı:
Senin Levrekleri ne zaman göreceğiz..:'( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tebrikler kardeşim iyi hafta sonu olmuş daha iyileri gelir inşallah
|
Alıntı:
Alıntı:
iyi dileklerin ayrıca teşekkürler;) |
Ya Önerim,Mehmet kardeşimle aynı ortamda bulunmak harika bir şey.. Tuttuğun balıklara alıştık artık, afiyet olsun. Ama çektiğin o manzara resimlerin bir harika..
|
Alıntı:
Gerçek harika olan sensin Süleyman abi...;) |
Öner, çok güzel bir av olmuş.
Balıklar, tavuklar, sucuklar daha ne olsun. Sayen'de, Mehmet Kardeşimiz'in nur yüzünü görmüş olduk. Böyle güzel avların ve arkadaşlıkların devamını dilerim. |
Öner abi maşallah Demirköprü Barajı macerasını devam ettiriyorsun..
Bu gidişle sezon sonuna kadarda devam edecek gibi görünüyor.. Her hafta farklı bir güzel geçiyor.. Laf aramızda Aynalıya bayıldım.. Birdahaki sefere ben istiyorum bilgine .. Paylaşım için teşekkür ederi avlarının devamını dilerim.. Kal sağlıcakla |
:helal::helal: Demirköprünün Fatihi sizsiniz :helal::helal:
Her hafta her hafta süpersinizzz... |
Öner abi hezamanki gibi süpersin yine tavalıkları kıstırmışsın:Dneyse bu haftada gidemedik ne hikmetse emeğine sağlık.:helal::helal::helal:
|
Helal be Öner,hiç ara vermeden Demirköprüyü arşınladın bu sene.Ama iyi de oldu.Bu yıl deniz pek bereketli olmayınca sazan avları ile şenleniyor gözler.Paylaşım çok süper olmuş.Teşekkürler,rastgelsin..
|
Öner abim bizleri yine şenlendirdiniz... Ortam dostluklar güzel kahvaltı harikasınız yaaa... Allah daha güzellerini nasip etsin abicim sağlıkla kal...tüm ekibi tebrik ederim
|
heyy maşallah güzel sitenin güzel insanları öner kardeşin ve mehmet kardeşim aynalı sazanlara fön çekmiş sanki çok yakışıklı görünüyorlar güzel bir av olduğu fotolardan belli.
bu arada akşam balık sabah sucuk ohhh bir ben eksikk:D:D:D:D: en kötü avlarınız böyle olsun canlar:) |
Alıntı:
Sen Mehmet'in nur yüzünü gördün fakat sen Manisalara geliyon kendi nur yüzünü göstermiyorsun yaaa :hıııı: sana bir çentik attım haberin olsun;) |
Alıntı:
Balıklara bir ay mola vereceğim Ramazan dolayısıyla bir ay kapalıyız...:D:D:D |
Alıntı:
Aklımdasın ilk fırsatta seninle inşallah güzel bir avımız olur diye düşünüyorum..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
deze oglu paylaşımın için tşkr sazanlar güzelmiş
|
tamam kardeşim aynen dediğin gibi olsun zaman tespitini sen yapıver rica ediyorum. bu güzel teklifin için de çok teşekkür ederim.
|
fazla söze gerek yok :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
|
Öner, kısaca seni tebrık ederım havada karada :) bu işi bilenlerın başında geliyorsun tebrık ederım seni. sofranıda görüntülemden de yapamışsın 5 yıldızlı otel kahvaltı salonlarına 5 çeker walla allah içine sindirsin balıklarda harıka muhabetde tekrar tebrıkler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Konuya katıldığın için ayrıca teşekürler ;) |
Alıntı:
|
Ramazanın 10. gününden sonra havalar serinler .O zaman ayarlanır;)
|
maşallah salihliden hiç çıkmıyosun vallahi bide mehmeti almışsın yanına oh keyifler gıçırında insan bibizi götürürbe bide aynı yerde çalışıyoruz öner abi kızdım sana şaka biyana maşallah aynalıda güzelmiş bi ben tutamadaım şu aynalıdan hadi dağa güzel avlara inşallah rastgelsin
|
abem gene yapmışın yapacanı :Dhelal olsun valla kiloluklar süper:)paylaşım için saol:)
|
Alıntı:
Bakarsın Ramazandan sonra yaparız hem o zaman tam trofe zamanı..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öner tüm ekibi kutlarım,her şey çook güzel,
balıklar şahane,daha ne olsun kardeşşş, Güzel paylaşım için teşekkürler.. |
İrfan abi senin balıklar bu gece kahveye çay içmeye geleceklermiş haberin olsun...;)
|
Saat 23:24. |