![]() |
Herkese Selamlar
Sevgili Arkadaşlar, İzmir'de oturuyorum, Dişhekimiyim, kıyıdan ve tekneden olta balıkçılığı en sevdiğim hobilerimden. Daha önceleri Akbük'te çipura, mırmır avlarken şimdi ise Urla Adalar etrafında kupes, izmarit , karagöz ve kalamar avcısı oldum :))...Umarım balıklar büyür de eskiden olduğu gibi balığı çekerken misina elimi sıyırır... herkese iyi avlar dilerim. Ziya
|
Merhaba Ziya Bey aramıza hoş geldiniz.İnşallah ramazan ayında dualarınız kabul olur da denizlerimiz şu kıt zamanlarındna kurtulurlar saygılarımla.
|
Ziya bey aramıza hoşgeldiniz.Temennilerinizin gerçek olması dileğiyle,ratgelsin..
|
Ziya bey aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar dileklerimle..
|
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ... |
Sevgili kardeşim Ziya aramıza hoşgeldin. Ben Diş Hekimi SAMİM AKIŞ. bende adalar civarında hemen her hafta tekne ile avlanıyorum. Sana rastgelin der,en kısa zamanda tanışmamızı temenni ederim.
|
Sevgili Ziya hocam foruma hoş geldiniz.
Ramazan ayında bu güzel dualarınız için teşekkürler. Dualarınız kabul , oltanız balıklarla dolsun =) Saygılarımla |
Merhaba ZİYA BEY, hoşgeldiniz.
|
ziya bey aramıza hoş geldiniz
|
Ziya kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.SAMİM AKIŞ abimle biz her cumartesi birlikteyiz sende katılırsan seviniriz...
|
Ziya bey aramıza hoşgeldiniz..
Keyifli ve kalıcı forumlar dileklerimle.. |
Ziya kardeşim, foruma hoş gelmekle birlikte geçen haftayı avsız geçirdiğini farketmiş bulunmaktayım. Tekne seni özledi. Hava yarın düzeliyor. Hafta içi bir sabah keyfi yapalım.
|
ziya bey aramıza hosgeldın
keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım |
Saat 02:58. |