![]() |
14 Kasım Pazar Ava Gelmek isteyen Varmı?
Arkadaslar
14Kasım Pazar Günü Sitemizin Değerli Kaptanı Süleyman Karabulut Nam-ı Diyar Kaptan Karabulut'un ayarladığı bir tekne ile kendisine eşlik edeceğiz. Amacımız balık tutup kâr gütmek değil, tanışıp kaynaşarak - muhabbetin belini kırmak tabii balığın da tadına varmak. Süleyman abimin teknesi reserve olduğu için kendisi bize ikinci bir tekne ayarladı ve şuan 3kişiyiz. Maksimum iki kişi daha alsak 5 kişi güzel bir av günü geçireceğimize eminim. Sabah çıkış saatimiz bornova'dan 5civarı olacak. Güzelbahçe 2.limanda kaptanlarımızla buluşup yol vereceğiz. Gelmek isteyenler bana 532 350 74 00 numaralı telefonumdan ulaşabilir. Sevgiler |
O gün geceden çıkmasam gelirdim şimdiden rastgelsin bol avlar.
|
Alıntı:
|
ersoy şimdiden rastgele dönüşte raporu dört gözle bekliyor olucaz...;)
|
Alıntı:
|
Son 1 kişilik yerimiz kaldı
|
Sanırım o 1 kişilik yer de doldu Ersoy. Pazar günü görüşmek dleğiyle ;)
|
Arkadaş'lar, hepinize rastgelsin.
Güzel resimlerinizi bekliyoruz. |
Hepinize rastgelsin şimdiden, umarım gönlünüzce bir av yaşarsınız.
|
hepinizin şanşı açık olsun iğneniz keskin avınız bereketli olsun. rastgelsin
|
Hepinize ilginizden ötürü teşekkürler, bugün Süleyman abi ve Mehmet Kaptanın önderliğinde güzel ve bol çeşnili av yaptık. Bize katılan Adem abi ve Reşat kardeşim sağolsunlar bize eşlik ettiler-neşe kattılar, onlarla birlikte olmakta ayrı bir zevkti. Günün geniş anlatımını yakında bol fotografla size aktaracağız.
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum |
erşoy kardeş mehmet kaptan dedin sanırım derin teknesi ile açıldınız iyi bir kaptan güzel bir tekne ayarlamış süleyman abi size raporunu bekliyorum.
|
Ersoy Kardeşim, nerede raporun.
Bizi daha fazla merekta bırakma... |
Saat 05:47. |