![]() |
Alanyada jigging
Değerli arkadaşlar hava bozmadan önce yaptıgım son avlardan birisi umarım zevkle izlersiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Çok güzel görüntüler kutluyorum:helal:
|
bir de şunu sorayım kakıç kullanmadan bu büyüklükte balığı tekneye alabilme şansın var mı? sakın yanlış anlama canım kardeşim kakıç işi beni biraz üzüyor
tekrar tebrikler |
Alıntı:
|
Remzi abi seni kutlarım çok güzel bir videoydu maşallah güzel bir trofeydi allah şansını her daim açık etsin. Ama ben balığı tam seçemedim sinaritmiydi o? Birde profil resmindeki balık orfozmu?
|
abi süper bi av.jig yaparken nereleri seçiyosunuz ,radar kullanıyormusunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Remzi abi tebrikler videoyu izlerken dört gözle ne çıkacak diye bekledim kuzuyu görüncede azımdan çıkan sadece ''yok artık'' oldu :D paylaşım için teşekkürler abi...
|
Alıntı:
|
Remzi abim vallahi bu balığı çekmek adama pazu yaptırır :D
Tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah |
remzi abi videoyu büyük bir keyifle izledim muhteşemdi tek kelime ile emeğine sağlık bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
|
Remzi abi harikasın..
Yorgunluk bir o kadarda haz duygusu bir arada .. İşte bizi bu sevdaya bağlayan iki faktör.. Trofelerinin devamını dilerim.. Paylaşım için teşekkürler... Saygılar.. |
remzi abi o kuzumu koç mu anlamadım :)
ama baya yormus ve o keyfı yasamakta ayrı bır zevktır tabı inşallah daha buyuk avlarda denk gelır abım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
remzi biladerim ben bu videoyu yeni gördüm :'(
tebrik ediyorum :) remzi biladerim sen bu balıklardan çekmeye devam et yakın zamanda seninle aynı kiloya erişcez :Dbaya baya insanı yoruyor :D |
Alıntı:
|
Avınızı büyük bir zevk ile izledim.Muhteşem kareler. Hele Balık tekneye alındığındaki yüz ifadeniz şahanne...Avlarınızın Devamını dilerim .Esenkalın...
|
Alıntı:
|
abi tebrikler her zaman kısmetin bol olsun.. radar bu işin olmazsa olmazımıdır abi yoksa olmasada verim alınabilirmi...
|
bende ne zaman balığa çıksam hava bozuyor ama sizin epey keyifli olmuş
|
Saat 02:14. |