![]() |
Manisa Ekibi Çandarlı avı
Yer:Çandarlı
Yem:Sülünez,mamun,borukurdu Ekip:Ersoy DEMİR-Levent45-Ceryancı45 Balıkları gece avladığımız için fotolar biraz karanlık çıktı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hey maşallah :helal::helal::helal::helal:
senin bu güzel konuların olmasa balık göremicez çok sağol kamil biladerim.:) daha iyi avları bekliyorum.:) afiyet olsun.:) |
Kamil kardeşim tek kelime ile HARİKA.
|
Kamil hocam tüm ekibi kutluyorum kış geldi ama Manisa Ekibi dur durak bilmiyor. Av güzel herkesi tebrik ederim ama takoz paşayı çeken ayrıca alkışı hak ediyor :)
|
Kamil hocam,uzun bir sessizliğinin ardından yine patlattın bombayı.Yani 2010 nun son bombası..:helal: :helal:
İnşallah 2011 de ilk bombası yine sizden olur. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun.. |
Kamil hocam çok güzel bir av olmuş. Ekibi kutluyorum gerçekten çok güzel gözüküyorlar.
Paşaya hayran kaldım :) devamını diliyorum hocam. Görüşmek üzere. |
kamıl abı yıne guzel bır av bos gecen balıksız gununuz yok vallaaa
|
Kamil maşallah,benim köye gitmişiniz haberim yok,bi mesaj atsaydıınız havadis toplardık oralardan, mıgri rahatsız etmedimi sizi, seneye daha çok avlar sizinle olsun,
|
Hoca balıklar güzel de o çipura daha bi...birilerine gönderme yapmak için mi koydun parlementi paşanın üstüne:D:D:D
şaka şaka gerçekten kutluyorum:helal: |
Kamil abim öncelikle Bu av konusunu bizlere ilettiğin için teşekkür ederim..
Balıkları avlayan abilerime teşekkür eder oltalarının her daim dolu olmasını dilerim.. Paşa bir harika hatam varsa düzeltin kilo gibi duruyor.. Yakalayanın ellerine sağlık afiyet olsun.. |
tebrikler hocam cok iyi av olmuş ekibi cani gönülden kutlarım darısı bizim başımıza boyle paşalar nasip olur bir gün be
|
ekip iyi iş çıkarmış tebrikler...
|
Vayy hocam süpersiniz harika av olmuş tebrik ediyorum tüm ekibi niceleri rastgelsin...
|
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun,varolun.Ama maalesef ekipte o gün ben yoktum.Asıl avın kahramanı ismi yazılı olan arkadaşlar.Ben laptopu kulübe götürdüğümde resimleri görünce rastgele açtım.Yani bana nasip oldu.Ama dediğiniz gibi bizde dur durak yok.Daha 2 av raporu sırada bekliyor.Onlarıda yarın, öbür gün açarım nasipse..
|
Bu Manisalılar da hem karadan ham de denizden çok oluyorlar ama haaa.
|
Alıntı:
|
Tebrikler arkadaşlarınız kaliteli balık tutmuşlar ekibi kutlarım Kamil kardeş.
|
Kamil abi ben askerlik yaparken siz balığa gidiyonuz valla helal olsun.Kıbrıs a tanıdık geliyomuş galiba yeri neresi tam biliyomusun biliyosan babamdan bana haber ver bana artık burda kıdemli er olduk :D Saygılar
|
Muhteşem Kareler tebrik ederim güzel bir av olmuş.
|
Alıntı:
|
ellerine sağlık güzel av afiyet olsun
|
Süüüpeerrrrrrrsiniz arkadaşlar,tüm ekibi kutlarım.
emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Saat 05:53. |