![]() |
13 Mart Çeşmealtı Raporu
Uzun süredir hasret kaldığımız avımıza kaldığımızdan yerden devam edelim dedik ve yola çıktık.Avlak yerimiz Kılıçkoyu.Yemimiz sardalya ve mamun.Hava çok yatıktı ama yinede nasibimizi aldık sayılır.Ekipte ben,Yılmaz ağabeyim ve onun misafiri İbrahim ağabeyimiz vardı.Sağolsun neşeli ve şakacı birisi gülmekten kırdı geçirdi bizleri.Resimdeki sadece iri balıklar ama bir kovada mandogöz vardı.Biz çok keyifli bir av geçirdik sizlerle paylaşmak istedim hepinize rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrik ederim raif abicim güzel bir av olmuş allah daha iyilerini nasip etsin
|
Teşekkür ederim Serhat kardeşim.
|
çok güzel balıklar kutluyorum bereketiniz daim olsun
|
raif abi gözümüz bayram etti sayenizde..
tüm ekibi tebrik ederim.. paylaşım için teşekkürler |
Alıntı:
|
Deniz havasını solumak,hafif hafif sallanmak,muhabbet bide çay varsa ne mutlu değilmi,iki tavalıkta balık oldumu değme keyfime. :) :)
Oralar güzel balık yapıyor diye duydum,şansınız bol olsun. |
Alıntı:
|
ustacım tebrikler voleyi vurmussunuz yine gozlerimizin pası silindi tüm ekibi kutluyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
raif abi tebrik ederim allah bizlerede denk getirir inşallah.
|
Tebrikler Raif abi. Dediğin gibi çeşmealtında bu aralar işler kesat ama hekimin uzunadaya bakan yüzü sanırım biraz iş yapıyor. Sizde oralardaydınız sanırım :)
Yine daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum. Bir gün aynı yerde avlanabilmek ümidiyle :) |
Nurtopu gibi maşşallah :))
Raif abi hava şahane, ekip şahane, balıklar da şahane... Bundan güzel keyif mi olur. Böyle kısmetli günlerin bol geçmesini dilerim. |
Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun balıklar süper görünüyor.
|
Raif abicim ellerinize sağlık güzel bir gün geçirmişsiniz paylaşımınız için teşekkürler balıklarda harikaymış afiyet olmuştur umarım.
rasgelsin. |
Raif abi ekibi kutlarım..
Uzun zamandır av ve paylaşım yapamıyordun.. Bu gidişin seni sanırım ihya etmiş.. Nasibiniz güzel olmuş Afiyet bal şeker olsun.. Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.. |
fırtınalar iyi balık biriktirmiş raif abi güzel bir av olmuş afiyet olsun bereketli avlar olsun
|
Tebrikler Raif bey.Bizim cumartesi bulamadığımız balıkları pazar günü siz bulmuşsunuz. Elinize sağlık.Afiyet olsun.
|
Raif abi,Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun ..
Şu resim bayağı bir ilginç geldi bana.Hani olur ya resimdeki saklı balığı bulun der gibi:P [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif kaptan masallahın var balık nazlı ama ekip olarak iyi iş çıkarmayı başarmışsınız. tebrikler.
daha niceleri rastgele :) |
Raif kardeşim Maşallah, kırmızılar, griler tam bir renk armonisi.
Paylaşım için teşekkürler. Devamını bekliyoruz. |
Raif abi tebrik ederim güzel verimli bir av olmuş ellerinize sağlık..
|
Güzel av olmuş.Tebrik ederim.Özledik avlanmayı. :)
|
iyi av olmuş kaptan tüm ekibi kutlarım
|
Raif ağabey yine muhteşem Renkleri çıkatmışsın Livara..Tebrik ederim..Rastgelsin.
|
Raif kaptanım av harika olmuş tebrik ederim bu aralar yüzüne bakmadığımız izmarit-ısparoz bile yok denecek kadar az nerede bu balıklar çözemedik :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler abi.
Güzel bir av olmuş. Keyifte aldıysanız daha ne olsun. Teşekkürler paylaşım için. Afiyet bal şeker olsun. Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Raif kardeşim yine güzel bir karışık yapmışsın bu yok zamanda..Ama kılınç koyunun zaten namı var oraya gidip de böyle bir karışık yapmadan dönülmez..paylaşım için teşekkürler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 04:51. |