![]() |
20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ...
sevgili dostlar uzun zamandır sitemize av raporu yollayamadığım için üzülüyordum.malum havaların soğuması ile beraber şifalanma durumları ve kıyı mevsiminin verimsiz olması en büyük etkenlerdi.cumartesi günü öğlen havanın güzel olması sebebiyle eşim,ben ve cimcime urla taraflarına uzandık.böyle havalarda hepinizin bildiği gibi oltacıların içi kıpırkıpır olur.bende bu duygularla oltalarımı suya indirdim.iyiki de indirmişim.biri 480 gr,diğeri 330 gr iki çipura ile beraber bir lidaki birde mırmır eklenince 1100 gr lık av ile bu güzel günü seviçle değerlendirirken heyecandan olsa gerek balıkları kıyıda fotolamayı unuttuk ama bunu evde telefi ettik.sevgi ve saygılarımla...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ellerine sağlık Mazhar abi çupranın başladığını görmek benimde içimi kıpırdattı.
sevdiklerinizle birlikte daha nice güzel avlar dilerim. rasgelsin. |
Mazhar kardeşim böyle fotolara hasret kalmıştık. Gözlerimizin pasını aldın. Daha güzel avlara inşallah.
Paylaşım için teşekkürler. |
ali rıza abim ve bornovalı kardeşim mesajımı cevaplayarak beni onore ettiniz sağolun.sizlerede nasip olması dileğimle sevgiler
|
Mazhar kardeşim çok güzel balıklar hele avın aileyle birlikte olması daha bi güzel
olmuş kısa zamanda mükemmel sonuç:helal: |
Mazhar biladerim eline sağlık :helal:
seni tekrar elinde balıklarla görmek bana keyif verdi en az senin kadar bende sevindim.;) inşallah dahada iyi avlar yaparsın.:) allah gönlüne göre versin afiyet olsun.:) |
hemşerim halil abim çok teşşekür ederim. diğer dostlarada aile avını şiddetle tavsiye ediyorum.çünki çocuklarda bu sevdanın av ile sonuçlanmasına tanıklık edip sevdalanıyorlar ayrıca av yaptığım yerde atılmış olan pet şişe naylon torba teneke ve camları elimden geldiği nispette hem ben topluyor hemde çocuğa toplatıyorum çevre bilinci için sevgilerimle
|
sevgili hasan üstadım onurladıran mesajın ve güzel dileklerine çok teşekkür ederim. planladığın bir av gününe dahil olarak görüşmek ümidi ile sevgiler.
|
Benimde özlediğim manzara, kuzular gayet güzel,sağolasın paylaştığınız için.
|
Sevgili Mazhar kardeşim çevre temizliğine verdiğin ihtimam ve duyarlılık için şahsım adına ayrıca sana ve ailene teşekkür ederim.
|
Ailenizle yaptığınız güzel av ve çevreye olan duyarlılığınızdaan dolayı sizi tebrik ediyorum.Allah daha güzel av günleri nasip etsin :)
|
Mazhar kardeşim bu güzel balıklarla paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim.İnşallah daha irilerinle paylaşımda bulunursun.Tebrikler.
|
Mazhar kardeşim,paylaşım için teşekkürler.Paşlar güzel afiyet olsun.Ama beni en çok mutlu eden,olta balıkcılığını ve çevre bilincini aşılaman.Keşke tüm aileler sizin gibi yeni nesile bu bilinci aşılayabilseler..
|
önder arkadaş sağolasın cevabın için benimde çandarlıda mütevazi bir evim var kasabın kahvede bir araya gelip bir çay içelim nedersin. tel 0533 6408018
|
gönenç kardeşim raporuma gösterdiğin ilgi ve nezaketin için çok teşekkür sanada rastgelsin sevgilerle.
|
paşalı abim çok sağol sevgiler.
|
süleyman abim üstadım alaka dolu rapor cevabın için çok teşekkürler tanışmak umudu ile sevgiler.
|
abi çok sağol ilgi ve alakana sevgilerimle.
|
Alıntı:
senin gibi deneyimli bir dostumla balık avlamak sohbet etmek benim için çok anlamlı olur.:)birgün kararlaştırıp güzel bir av yapalım.:) |
üstadım nezaket dolu mesajın çok mutlu etti sağolasın. sizler iş hayatına devam ediyorsunuz ben ise emekli ve müsaitim. onun için programı sen yap üstadım hem avlanalım hem çay sohbeti yapalım sevgilerimle
|
Alıntı:
|
Tebrik Ederim.Avlarınızın devamını dilerim.
|
Mashar abim tebrikler..
Ailecek çıktığın güzel bir günü .. Bu güzel balıklarla süslemen harika.. Urlaladaki Bahsettiğin yerde aldın sanırım bu paşaları.. Bu zamanda böyle ise Balık zamanı nasıl olur bilmem ... Paylaşım için teşekkürler Emeklerine sağlık.. |
mazhar abi cumartesı gununu guzel degerlendırmıssın valla hem balık hem guzel hava hemde en onemlisi aile tebrikler abım.
paylasım için tesekkurler. |
necatim sağollasın onurlandıran mesajın için öptüm seni sevgiler.
|
yağızcım çok teşekkür ederim güzel mesajın için öpüldün sevgilerimle.
|
sağol can mesajın için.
|
sağol süleyman abi inşallah. arayıp çaya geliceğim rahatsız etmiş olmazsam.
|
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Avlarınız daim olur inşalah. Deniz tutkusu budur diye düşünüyorum; bir yandan avınızı yaparken ailenizle birlikte hoş vakit geçiriyor, diğer yandan duyarlı bir yurttaş olarak bizlere çok güzel düşünceler yaşatıyorsunuz. Çok özendim size...İçimdeki ses diyorki al oltayı git denize hemen kur bir çırpıda alıver içeriden güzelleri...Zaman ne yazık ki uygun değil. İnşallah bize de allah sizin gibi bir emeklilik nasip eder. Saygı ve sevgilerimle.
|
Beklenen raporlar gelmeye başladı sonunda.
Evet Mazhar abi özletme kendini. Güzel bir gün geçirmişsiniz, tebrik ederim. Eee balıklarda mutfağa kadar gelmiş daha ne olsun. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Mazhar abi tebrik ederim sezonun ilk balıkları sanırım bunlar.
Havaların az daha ısınmasıyla sık sık avladığın paşaları görürüz artık. |
Tebrikler Mazhar abi sezonu açtım diyorsun kısacası :)
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum. |
Mazhar ağbeey heey maşallah bee çupralar 10 numara gözüküyo walla seni canigönülden kutlarım afiyet bal şeker olsun paylaşımın içinde çok teşekkürler saygılar.
|
Mazhar abi güzel balıklar kutlarım daha güzelide olur inşallah ayrıca duyarlı davranışınız için tebrikler rastgele.
|
aytaç kardeşim sağol güzel sözlerin için sanada nasip olsun inşallah sevgilerimle.
|
sağolasın hemşerim mehmetim dileklerini sadece benim için değil hepimiz adına yapılmış kabul ederek sevgilerimle.
|
sağol taygunum inşallah hepimiz için sevgilerimle
|
çok teşekkürler anılcığım şansmı yoksa sezonmu tam çözemedim ama sevgilerimle
|
mustafa kardeşim çok sağol güzel mesajın için sevgilerimle.
|
Saat 01:17. |