![]() |
El Yapımı Sahteler / Sahtekâr
Gürgen ağacından işlediğim 16 gr 40 cm batarlı yeni çalışmam. Bu sahtenin adını Sahtekar koydum. Umarım ünvanını hakkeder.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzel olmuş, tebrikler.
|
Çok güzel görünüyor, tebrikler. Sudaki yüzüş şeklini, kaç kulaçta kaç metreye dalıyor denedin mi? bu çok önemli biliyorsun.
|
Alıntı:
|
fevkalade eline emeğine sağlık kardeşim
|
Alıntı:
|
Bu kadar güzel sahteler hazırlayabiliyorsanız; yerinizde olsam gerçek balık (kuyruğu vs. olan) formunda biblolar yapar ve bir sergi açmayı da düşünürdüm. Fikrimi değerlendirin derim. Selamlar.
|
Alıntı:
|
gerçekten çok güzel görünüyor sahtekar.lakin yazım hatasımı bilmiyorum ama söyle yazmışsın.
Gürgen ağacından işlediğim 16 gr 40 cm batarlı yeni çalışmam. Bu sahtenin adını Sahtekar koydum. Umarım ünvanını hakkeder. (40cm) yarım metreye yakın.4cm'mi yazacaktın? Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
40 cm değil 40 mm olması gerekirdir. saygılar. |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-10-18 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-10-18 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-10-18 ben bunları tatlısu kefali için kullanıyorum |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2011-10-17 buda şu an üzerinde çalıştığım sahtem |
Tebrik ederim. Oldukça güzel görünüyorlar özellikle dana burnuna benzetiğim siyah beyaz boyamalı sahteyi çok beğendim eline sağlık.
|
Murat abi ellerine sağlık sende yetenek var maaşallah...
|
Cömert, bu yaptığın sahteleri, favori sahte imalatçılarına gönder, seni hemen ar-ge de işe alırlar :) tebrikler gerçekten çok güzel
|
Alıntı:
|
Saat 15:39. |