RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Herkese selamlar :))) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9231)

galip&emel kültür 25-05-2011 16:26

Herkese selamlar :)))

Ildır avımızdan güzel kareler
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Hasan BALIKÇI 25-05-2011 18:10

öyle bir keyifle izledimki anlatacak kelime yok sadece :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:

Raif Yelkenci 25-05-2011 18:45

Galıp çim balıklar güzel manzaralar nefis resimler on numara ailece eğlenmişsiniz daha insan ne ister gönülden kutlarım eski arkadaşım ve dostum.

galip&emel kültür 25-05-2011 20:15

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 107311)
öyle bir keyifle izledimki anlatacak kelime yok sadece :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal:

Selamlar hasan abicim uzun zamandır sitemizde hiç bişey paylaşamadık güzel karelerden oluşturduğumuz bu videomuzla herkeze bir merhaba diyelim dedik.. umarım yeni fotolarla en kısa zamanda görüşmek üzere..Saygılarımızla

Hasan BALIKÇI 25-05-2011 20:19

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 107333)
Selamlar hasan abicim uzun zamandır sitemizde hiç bişey paylaşamadık güzel karelerden oluşturduğumuz bu videomuzla herkeze bir merhaba diyelim dedik.. umarım yeni fotolarla en kısa zamanda görüşmek üzere..Saygılarımızla

inşallah :)hep beraber yaşarız ve yaşatırız.:)

galip&emel kültür 25-05-2011 20:35

[quote=Raif Yelkenci;107316]Galıp çim balıklar güzel manzaralar nefis resimler on numara ailece eğlenmişsiniz daha insan ne ister gönülden kutlarım eski arkadaşım ve dostum.[/QUO Raif abim gerçekten aynı güzellikleri sizlerlede paylaşmış olmak aynı tadı ve zevki almak çok güzel

Tuncay GÜNAY 25-05-2011 21:42

belgesel kıvamında bir video tek kelimeyle mükemmeldiiii öleeeeeeeeeeee bakakaldıkk fon müziği de cuk oturmuş gözümüzün pası silindi tebrikler.

ejder_balikci 25-05-2011 22:07

Çok şahane bir gün ve bir o kadarda güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. paylaşımlarınızın devamını diler saygılar sunarım.

Necati ARAT 26-05-2011 07:22

Galip abi..

Emek verilerek yapılan değişik avlar ..
Emek verilerek çekilen resimler..
Emek verilerek yapılan bu video klip..

Allan ailen ile birlikte nice avlar nasip etsin..
Şansınız bol livarınız boş kalmasın..

Kamil ESEN 26-05-2011 08:46

Çok beğenerek izlediğim bu paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok seçkin kareler ve emek verilerek hazırlanmış bir paylaşım olmuş..

alii 26-05-2011 15:57

izlemesi bile çok zevkliydi,gerçekten görüntüler ve müzik şahane avlarınız daim olsun.

Halil İplikçi 26-05-2011 16:50

keyifle seyrettim paylaşım için teşekkürler

Engin Bahce 26-05-2011 20:48

galip abi pasaların masallahı var sanın ası tutmus masallah ailede herkez balıkcı olmus gozlerimiz senlendi ellerinize saglık

İrfanavcı 26-05-2011 22:58

Çok güzel bir sunum zevkle izledim , paylaşım için teşekkürler.

TUĞYAN 27-05-2011 12:05

Galip bey bir buçuk aydır ıldıra balığı gidemiyordum bayağı özlemişim senin paylaşımını izledikten sonra daha iyi anladım teşekürler ediyorum ıldırı seviyoruzzz

cigo45 28-05-2011 18:47

muhtesemdi yaa hemencik bitti video izlemeye doyamadım paylaşım için teşkkürler

galip&emel kültür 29-05-2011 10:27

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 107353)
belgesel kıvamında bir video tek kelimeyle mükemmeldiiii öleeeeeeeeeeee bakakaldıkk fon müziği de cuk oturmuş gözümüzün pası silindi tebrikler.

sağol tuncaycım küçük bir nostalji yapalım dedik övgülerin için teşekkürler.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:30

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 107365)
Çok şahane bir gün ve bir o kadarda güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. paylaşımlarınızın devamını diler saygılar sunarım.

emeklerin boşa gitmediyini görmek ne güzel seviyoruz ejder balıkçı ıldırıyı bizlerde saygılar sunuyoruz.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:35

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 107386)
Galip abi..

Emek verilerek yapılan değişik avlar ..
Emek verilerek çekilen resimler..
Emek verilerek yapılan bu video klip..

Allan ailen ile birlikte nice avlar nasip etsin..
Şansınız bol livarınız boş kalmasın..

teşekkürler necaticim her verilen emeyin karşılığı keşke hep bu kadar güzel olsa sizlerden aldığımız ilgi için asıl bizler,defalarca teşekkür ediyoruz
rabbim balık dostu olan her aileye dahada güzel kareler nasip edsin.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:38

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 107398)
Çok beğenerek izlediğim bu paylaşım için teşekkürler.Gerçekten çok seçkin kareler ve emek verilerek hazırlanmış bir paylaşım olmuş..

teşekkür ediyoruz kamil kardeşim en kötü emeğimiz böğle olsun kalın sağlıcakla.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:41

Alıntı:

alii tafarından gönderildi (Mesaj 107418)
izlemesi bile çok zevkliydi,gerçekten görüntüler ve müzik şahane avlarınız daim olsun.

mersi alii ava giden avlanır derler heralde bu sefer biz avladık oldukça beyenildi kareler teşekkür ediyoruz tüm rastgelsin ailesine.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:43

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 107426)
keyifle seyrettim paylaşım için teşekkürler

ben teşekkür ederim ne mutlu bize keyif aldırmışıs size bizimle bu keyifi paylaştığınız için tşk.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:46

Alıntı:

Engin Bahce tafarından gönderildi (Mesaj 107456)
galip abi pasaların masallahı var sanın ası tutmus masallah ailede herkez balıkcı olmus gozlerimiz senlendi ellerinize saglık

sağol engincim ufaklığı yetiştiriyoruz işte heralde bu gidişle ailecek örnek aile olucaz bu kanalda gaz vericez ailelere hep beraber balığa gitmeye tşk.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:54

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 107484)
Çok güzel bir sunum zevkle izledim , paylaşım için teşekkürler.

beyendiğiniz için biz teşekkür ederiz irfan abicim bol nasipler.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:56

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 107511)
Galip bey bir buçuk aydır ıldıra balığı gidemiyordum bayağı özlemişim senin paylaşımını izledikten sonra daha iyi anladım teşekürler ediyorum ıldırı seviyoruzzz

aynen öğle ıldırı seviyoruz umarım karşılaşırız birgün oralarda kalın sağlıcakla.

galip&emel kültür 29-05-2011 10:58

Alıntı:

cigo45 tafarından gönderildi (Mesaj 107614)
muhtesemdi yaa hemencik bitti video izlemeye doyamadım paylaşım için teşkkürler

bidahaki sefere daha uzun bir video hazırlıycaz söz paylaşımımızı beyendiğiniz için bizlerde çok teşekkür ediyoruz bol nasipler.

kupes 29-05-2011 11:27

Çok güzel bir paylaşım ve hayranlık uyandıran kareler. Elinize ve oltanıza sağlık. Bu gidişle tekneyi Ildır'a çekeceğiz heralde. :)

kaptankarabulut 29-05-2011 20:46

GALİP& EMEL Kardeşlerim çok güzel görüntüler.Çok güzel bir müzik eşliğinde geçmişi sizlerle birlikte yaşadık.Hazırlayan kardeşimin eline emeğine sağlık.Önümüzdeki günlerdede böyle güzel trofelerle karşımızda olabilmeniz dileğimle..

Saat 03:46.