![]() |
Merhaba
Ben IZMIR den kadir yasim 32 balık tutmaya yeni başlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinden ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
|
kadir hoş geldin kardeşim:D keyifli paylaşımlar;)
|
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Kadir.
Güzel ve zevkli ama bir o kadar da özveri isteyen bir hobiye başlamış bulunuyorsun. Oltalarının dolu dolu gelmesi dileklerimle. Rastgelsin ... |
:D kadir kardeşim sende mi geldin buraya :D sen geldiysen ben giderim bu kadar acemi adam gelir mi canım buraya :D :D :D
şaka kardeşim şaka hosgeldin :D :D ( burda anlat su ufuk un nasıl kamısı kırdıgınıda gülmekten yarılalım :D :D :D ) |
Alıntı:
Çok büyükmüş , acayip çekiyormuş, kamışı omzuna alıp denizden kıyıya doğru yavaş yavaş ilerlemiş, tam bu sırada öyle asılmış ki.....:D:D:D Eee ufk gerisini sen anlatırsın artık? |
Alıntı:
|
ahaahahahaah övünç bence olay söyle gelişti... bu '' toprak ağası '' olduğundan kamış ı orak gibi salladı kamış ta kayalara çarptı kırıldı :D :D :D
|
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar kadir imza ayarlarını da düzenlersen forumda hitap sorunu yaşamayız saygılar.....
|
Aramıza hoşgeldiniz sadece ben geldim mesajınızda bu kadar eğlendirici konular çıktıysa ortaya dahasıda gelecektir sanırım :) sabırsızlıkla bekliyorum :),
|
aileye hoş geldin keyifli paylaşımlar
ramasan ,ufuk ,övünç harikasınız inceden atışmalarınıza :helal: |
:D:D Halil abi dillerine düşmeye gör iyiki bi kamış kırdık:deli: savaşta kırılan dişin hesabı olmaz:deli: mazhar abim sağolsun tavsiye ettiği yerde bugün orjinali gibi yapıldı:P velhasıl şu sıralar kırmızı tutamassam asıl durduğu yerde çatlayacak o oltalar?:D:D
|
Kadir kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Kadir aramıza hoşgeldin
|
Aramıza hoş geldin. Keyif alacağından ve PS başından kalkmayacağından eminim.
|
hosbulduk arkadaslar ramazan sen ogretirsin iste acemiyiz ama balik halinden tuttuk diye eve goturmeyiz :)))
|
Alıntı:
ahahahaha olum eve bos gidersem keser hanım beni tutamazsam halden alır temizletmeden götürürüm eve :D :D :D |
Rastgelsin ailesine hoş geldin keyifli paylaşımlar.
|
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
|
Saat 02:25. |