![]() |
Korfinoz Ekibi Karagözleri Affetmedi
(28-29 Mayıs)Hafta sonu, Bacanakla(korfinoz45) beraber,Dikiliye yazlığın bahçesini düzenlemeye gitmemiz gerekiyordu.E tabii Dikiliye kadar gidip balık avlamadan olmazdı.İşleri Cumartesiden halledip,Pazar günü açıldık denize.Hava sabahtan çok iyiydi ,fakat sonradan sertleşince avımızı erken bitirdik.Şansımıza hep karagözler geldi.İkide küçük Mercan.Bizde affetmedik salladık livara.Daha güzellere sizlere nasip olsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İrfan abi güzel karagözler elinize sağlık paylaştığınız için teşekkürler.
|
ooo İrfan; bacanaklar karagöz bırakmamışsınız helal olsun daim ve bereketli olsun
|
Ustaa,maşallah karagözler kallavi.Ama ben de olsaydım herhalde hacıvatlarda olurdu tepside:P Rastgelsin...
|
Tebrikler abi, o yorgunlugun üzerine bu karagözler ilaç gibi gelmiştir.
Afiyet bal şeker olsun. Çok daha iyileri oltanda olsun İrfan abi. Rastgelsin ... |
İrfan abi karagöz olsun bizim olsun dikilinin tüm balıkları güzel eskiden giderdik oraya çipuranın en iyisi oranın derlerdi (ben söyleyenin yalançısıyım ustalar daha iyi bilir) güzel av olmuş iyot kokusunu alsan yeter abi saygılar....
|
maşallah ellerinize sağlık afiyet olsun
|
En ufak fırsatları değerlendirmesini bilen dostlarıma hayranımdır her zaman. Yazlığa bakım için gidiyorsunuz ve kaşla göz arasında balığa çıkmayıda ihmal etmiyorsunuz.Tebrikler İrfan kardeşim.Buna kısa günün karı denir.Paylaşım için teşekkürler.Afiyet bal şeker olsunlar..
|
Abi tebrikler vallahi güzel karagözler güzel fotolar paylaşım için teşekkürler avınız bereketli ve daim olsun rastgelsin.:helal::helal:
|
elinize sağlık karagözler de çıkmış meydane... :)
|
Tebrik ederim çok güzel balıklar biz tatlı sucular bu güzel balıkları hayranlıkla izliyoruz yavaş yavaş bizde tuzlanmaya başlayacağız anlaşılan :)
|
tebrikler dikiliye biz de el atmak istiyoruz ama henüz elimiz değmiyor biz gelene kadar stokları tüketmeyin lütfen :)
|
Alıntı:
|
Ooo resmen seçme karagöz olmuş. Kısa sürede güzel av olmuş abi. Devamını ve daha iyilerini diliyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne varsa bu denizde..konuyla alakana teşekkürler.:) |
Alıntı:
daha iyilerinin oltana takılmasını dilerim hoşçakal.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada tabiki fırsatları değerlendirmek lazım,saygılar.:) |
Alıntı:
İyi dileklerin için teşekkürler.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama tatlı suyuda yabana atma,saygılar.:) |
Alıntı:
nasip olursa birlikte avlanırız.:) |
Alıntı:
|
İrfan ağabey Karagözler göz kamaştırıyor .Avınız bereketli ,daim olsun..
|
İrfan abi çok güzel bir gün olmuş eline sağlık.
Bu arada teknene bayıldım abi. Bu aralar bizde İstanbulda aynen bu tarz bir alet almayı planlıyoruz. Ancak avlanma bölgemiz genellikle Boğaz olacağı için birtakım teredütlerim oluşuyor. Boğaz akıntısının kuvvetli olması, Geçen büyük gemilerin ve rüzgarlı havaların oluşturduğu dalgalar tekneyi ne ölçüde etkiler bilemiyorum. Fiber olduğu için fazlası ile sallanma olur diye düşünüyorum. Ancak ağaç veya saç malzemeye görede bakımının ve naklinin kolay olması bu tip bir cihazı cazip hale getiriyor. Sen ne tavsiye edersin İfran abi, bir iki satır yorum yapabilirmisin? |
İrfan abim çok güzel kareler karagözler harika..
Allah daha iyilerini senin ve Osman abimin iğnesinden eksik etmesin.. Aramızda kalsın...;) Hep dikkat ediyorum siz iki bacanak her seferinde yazlığı bahane edip Dikiliye gidiyorsunuz ..:) Bence Yazlık işin bahanesi..:) Balık için Gidiyorsunuz değilmi Bak İrfan abim açık konuş..:D:D:D:D:D:D Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz .. Bahçe yorgunluğunun üzerine iyi gelmiştir.. Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık abim..:helal::helal: |
İrfan abi maaşallah kurtları dökmüşsünüz yine bizede karagöz kaldımı?:D:D:D
|
Karagözler av vermeye başladı artık heralde. Kokar' ı yeniden bir yoklamak lazım. Paylaşım için teşekkürler her daim rasgele.
|
vay anasını beeeeh :helal::helal::helal::helal:
iki sevgi ve saygı duyduğum irfan ve osman abilerim elinize kolunuza yüreğinize sağlık :) birgün benide götürün şu korfinoz 45 ile balığa :Dbu ekibe bayılıyorum ben :helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkürler İrfan abi sağ olun.
|
İrfan ve Osman abi güzel bir hafta sonu yaşamışsınız..;)
hem yazlığı ziyaret etmiş gereken tahdilatı yapmış hemde denize çıkıp strezi atmışsınız ,afiyet bal şeker olsun...;) |
Saat 15:57. |