![]() |
İllede Kırmızı (Karaburun 05.06.2011)
Karaburun açıklarındaki avlak yerimizi değiştirelim dedik bu hafta sonu ve yeni limandan yol alıp Hamzabükü ile Badem Bükü arasında
80 metrelerde akış yapmaya karar verdik. Kullandığımız yem bu sefer Buzlu çimçim takımlar ise klasik üçlüydü. Balık bu sefer daha iştahsız (yumurtada olduğu için olsa gerek).. Sayıda az...ebadta büyük idi.. Yabani Orkinosların avlarınıda izledikten sonra; benim nasibime bu görüntüler çıktı ortaya... Daha irileri sizlerle olsun esenkalın.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Adem arkadışım 2. Foto güzel balıklarda güzel bende kırmızı ve paşa hastasıyım afiyet olsun
|
Gercekten kırmızıların bir asaleti var be Adem abi..;)
Kırmızı olsun çamurdan olsun...;) Paylaşım için teşekkürler..;) |
Adem kardeşim yine kaliteli avcı olduğunu ispatlarcasına mercanlarla buluşmuşsun kutlarım manzara resimleride süper paylaştığın için teşekkürler daha iyi avlarla buluşmanı dilerim rastgele.
|
Tebrikler, kırmızısız dönmüyorsun hiç :)
Ustalık olsa gerek onlarıda bulmak ve tekneye almak. Teşüekkürler paylaşım için. Afiyet bal şeker olsun ... |
adem çok iri mercanlar fangri olmuş artık devamını dilerim
|
Avınız daim olsun inş :)
Buarada birşey sorucaktım bu buzlu çimçimi hangi yemciden tedarik edebilirim,yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim :o |
arabın derdi kırmızıymış kırmızılara bayıldım eline sağlık afiyet olsun
|
Adem abi değişik mekanda ferahlık vardır..
Aynen dediğin gibi.. Balığın henüz yumurtayı dökememesi adına Çok nazlı davranıyorlar.. 2-3 haftaya sanırım durum değişecektir ve Livarlarımız dolacaktır.. Günün karı yinede bu güzel Kırmızıları görmek çok güzel Göpezlerde Çerezleri.. Afiyet bal şeker olsun.. Emeğine sağlık Paylaşım için teşekkürler.. |
Çok güzel balıklar ellerinize sağlık afiyet bal şeker olsun :)
|
Afiyet olsun adem abi kırmızı olsun benim olsun diyorsun tebrikler...
|
Güzel,renkli bir av olmuş,afiyet olsun.
|
Adem abi, güzel bir av olmuş.
Manzara ve mercanlar çok güzel. Değişiklik her zaman güzeldir. Bizim tekne Çeşmealtında olsada bazen değişiklik yapıyoruz. Mercanların devamını dilerim. |
Vay vay vay kırmızılar çil çil.Maşallahın var.Afiyet olsun.
|
üstadım,geçen yıl gittiğin bölgede yaptığım dalış :hayatımda bu kadar çok çeşitliliği gördüğüm tek yerdi desem abartmış olmam...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
İnce yorumun için teşekkür ederim Raif ağabey..Hep beraber iyilerine inşallah.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hitabet açısından kusur etmememiz içinde lütfen imza ayarlarını tamamlayınız(Doğum ;tarihi ;isim ;memleket) Esenkalın.. |
Alıntı:
Teşekür ederim Halil abicim..Batıkakilerin devamınıda ben dilerim..;) Esenkalın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Umarım biraz hareketlenir artık Neco..Katılımın ve ince yorumun için teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim hepinize daha irileri sizlerle olsun esenkalın.. |
Alıntı:
Hocam yeni ekipmanlarla senden de bu Çilleri bekliyoruz artık ;) Rastgelsin.. |
Alıntı:
|
tebrikler cok daha güzelleri nasip olsun
|
Adem abicim kırmızılar harika görünüyor avlarının devamını dilerim.
|
Güzel av olmuş abi. Devamını diliyorum :)
Mera çok güzel ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim .Rastgelsin. |
Alıntı:
|
Adem kardeşim kırmızılar harika, kutlarım seni, avlarının devamını dilerim.
|
adem kardeşim mercanlar çok güzel numunelik karagözde fena sayılmaz ama ben manzarayada hasta oldum. avınız bayada bereketli geçmiş birde balıklar iştahlı olsalarmış katliama dönüşecekmiş sanırım.
afiyet şeker olssun |
Adem abi harika bir avlak, balıkların rengi bile bambaşka oluyor orada.
Tebrik ederim inşallah o bölgede birlikte avlanırız eylül-ekimde çok daha verimli oluyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılım ve yorumun için teşekkür ederim .Rastgelsin.. |
Saat 05:39. |