![]() |
Manisa Salihli güzel bir gün 25.08.2011
bayram öncesi tatile erken çıktım gecen hafta somadaydım ama güzel geçmediği için yazmadım:( salihlide yüzümüz güldü.ibrahim abimde fabrikadan iznini aldı ve doğru salihliye gittik 1 gece konakladık saat 15.00 ten gece yarısına kadar rüzgar yordu bizi neyseki gece kesildi sabaha karşı güzelleşti 6 parça balık aldık avdan fotoğraflar. fotolar telden çekilmiştir..:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İBRAHİM ABİ ORUÇLU ZOR SAATLER:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İFTARLIK:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ibrahim abinin bittiği an ve mutlu son:) allah kabul etsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve mutlu buluşma:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cihan kardeşim bu ne güzellik paylaşım için teşekkürler havanın bozuk olmasından dolayı bu balıksız geçen günlerimizde gözümüzü gönlümüzü açtın tebrikler:helal:avlarının devamını dilerim
|
teşekkür ederim abi evet ya bu rüzgarlar mahvetti bizi keyif kaçırıyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederim abi evet ya bu rüzgarlar mahvetti bizi keyif kaçırıyor. |
Tebrikler emekler karşılıksız kalmamış inşallah daha güzel avlara.
|
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
|
kardeşim emeğine sağlık avımızı güzel bol fotolu anlatmışsın herkese teşekkür ederim
|
Güzel sazan gerçekten.Şansın açık olsun.
|
oyyy oyyy oyyy cihan kardeşim ellerine sağlık trofe yapmışsın emeğine deymiş afiyet şeker olsun
|
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler.Güzel kareler yakalamışsın.Hava bozuk olsada yinede mükafatını almışsınız sabretmenin..
|
Alıntı:
saol abicim bazı fotolarıda koymadım bi dahakine bol çekiliriz;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim tuncay abi daha iyileri sizlerin olur inşallah... |
Alıntı:
|
Cihan kardeşim paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık..
|
Cihan çok güzel avlara imza atmaya başladın,bunun arkasının gelmesi dileklerimle.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
S.a ben yeni katıldım arabıza bişey sormak istiyorum ne tarafında balık çkyo salihli barajının bilen abiler kardeşler yorum yaparsa çok sevinirim tşk ederim iyi forumlar iyi avlar.
|
zor şartlarda bir av olmuş rüzgar güneş,sıcak vs doğada yoruyor insanı Oruç tutan kardeşimizin ibadetini Allah kabul etsin zor olmuş ancak sabrın sonunda her zamanki gibi rabbim mükafatını vermiş şükürler olsun ona ayrıca yüzey şekilleri olarak Eskişehir Ankara arasında ki Sarıyar barajına benziyor kayalık ve derin olsa gerek muhtemelen çok eski tarihlerde bir iç deniz olabilir,bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
abi gönlüne sağlık çok güzel yorumlamışsın.manisa salihli barajı abi teşkkürler |
ben gecen yıl belkı on kere gıttım ama hıc balık alamadım sız masallah cok guzel balık almıssınız ve tarafta olta attınız yada verımlı yerler neresı balıkta yenı sayılırım
|
Saat 02:36. |