![]() |
Seferihisar Teos levrek avı
Arkadaşlar merhabalar mayıs ayı içerisinde sığacık kale önende balıkçı teknelerinin üzerinden 0,30 no name misina ve sardalye fileto kullanarak ailecek gerçekleştirdiğimiz avın fotoğrafları ektedir.
daha iyileri sizlerin olsun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cem,geçte olsa paylaşım için teşekkürler.Gerçekten güzel bir av olmuş.Devamı olması dileğimle..
|
Ooo sen neymişsin be abi :) güzel balıklar bunlar :)
Devamını diliyorum ;) |
Cem eline koluna sağlık güzel av olmuş paylaşım için teşekkürler :helal:Avlarının devamını diliyorum
|
Ailecek yapılmış güzel bir av, böyle güzel avların devamını dilerim.
|
cem kardeşim güzel av olmuş ailecek yapılması da olaya dahada bir güzellik katmış afiyet şeker olsun kardeşim.
|
Ellerine sağlık müthiş güzel levrekler..
|
bu sardalya fileto iyi iş görüyor bende deneyeyim bakayım elınıze sağlık.
|
Avın aile fertleriyle yapılmış olması ayrı bir güzellik katmış ,tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
|
Tebrikler iyi bir gün geçirmişsiniz tekrarını dilerim.
|
Arkadaşlar hepinize teker teker tebrikleriniz için teşekkür ederim. Sağolun
|
Cem tebrikler.. Bu sene beraber avlanacağız arayacağım seni. bu sıralar yoğunum ondan arayamadım.
|
Tebrikler güzel bir av olmuş bir de aile ile yapılması daha da güzellik katmış daha iyi avlara...
|
Saat 05:52. |