RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   05-06-10-2011 çeşmealtı raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9815)

Raif Yelkenci 06-10-2011 18:02

05-06-10-2011 çeşmealtı raporu

Herkese selam arkadaşlar. Salı akşamı yılmaz ağabeyim çok ısrarı üzerine çarşamba günü ikimiz onun teknesi ile Uzun Ada'ya gittik ve 7 adet lidaki ve 2 tane antenli mercan bol miktarda da mandagözle akşam dönüşe geçtik. Akşam Çeşmealtında kaldım. Ertesi gün İzmir'den bize katılan Hüseyin Ağabeyim de geldi, bu kez bizim tekne ile yine aynı yere gittik ve 2. gün istavrit ağırlıkla geçti. Tek tük lidaki ve mercan geldi. Ama ben çok yoruldum iki gün arka arkaya avlanmak ağır geldi. Şu an akşamın 8i kolumu kıpırdatacak halim yok herhalde artık yaşlanıyoruz. Ama yinede hoş vakit geçirdik. Hepinize daha güzel avlar dilerim.

Yem sadece sardalye hava 1. gün 3-5
2. gün 2-4

url=http://goo.gl/mc9cY][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ahmet TARİH 06-10-2011 18:38

Raif abi, yine harika bir av ile gözlerimize bayram ettirdin. Balıklar o kadar güzel ve canlılar ki sanki çırpınarak ekrandan masama düşecek gibiler. Ancak yaş konusunda sana katılmıyorum.
Her paylaşımında daha da gençleşiyorsun. 20 lik delikanlılara taş çıkartırsın maşallah.
Abi bu harika paylaşım için tekrar teşekkür ediyorum. Oltan her zaman dolu olsun.

Raif Yelkenci 06-10-2011 18:49

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 113664)
Raif abi, yine harika bir av ile gözlerimize bayram ettirdin. Balıklar o kadar güzel ve canlılar ki sanki çırpınarak ekrandan masama düşecek gibiler. Ancak yaş konusunda sana katılmıyorum.
Her paylaşımında daha da gençleşiyorsun. 20 lik delikanlılara taş çıkartırsın maşallah.
Abi bu harika paylaşım için tekrar teşekkür ediyorum. Oltan her zaman dolu olsun.

Ahmet.çim bu güzel sözler ve ıltifatların için çok teşekkürler Allah size daha iyillerini nasip etsin ama bir şeyi de unutmayalım sizde bu sitenin istavrit ustası olduğunuzu cümlealem biliyor sevgiyle kal biraderim teşekkürler.

TUĞYAN 06-10-2011 19:25

Raif abi eline sağlık güzel av

Raif Yelkenci 06-10-2011 20:59

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 113667)
Raif abi eline sağlık güzel av

Tuğyan teşekkür ederim.

Murat ÇAKMAKÇI 06-10-2011 21:01

Raif abi MAŞALLAHın var gene döktürmüşsün:helal:Afiyet olsun

ibrahimz35 07-10-2011 07:37

Raif abi, maşallah çok güzel bir av yapmışsın.
Yaşlandım falan deme bizleri cebinden çıkarırsın.
Balıkların hepsi çok güzel, benim gözüm antenlilerde kaldı.
Ellerinize sağlık, afiyet olsun.

Raif Yelkenci 07-10-2011 17:52

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 113674)
Raif abi MAŞALLAHın var gene döktürmüşsün:helal:Afiyet olsun

Murat teşekkürler elimizden geleni yaptık size de rastgele.

Raif Yelkenci 07-10-2011 17:54

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 113694)
Raif abi, maşallah çok güzel bir av yapmışsın.
Yaşlandım falan deme bizleri cebinden çıkarırsın.
Balıkların hepsi çok güzel, benim gözüm antenlilerde kaldı.
Ellerinize sağlık, afiyet olsun.

Eyvallah kardeşim Engin yoktuda ondan olsa gerek sen ne dersin ***** .

Taygun KOCABIYIK 07-10-2011 17:57

Raif kaptanım harika avlar çıkartmışsın, özellikle antenli mercanlar harika.

Anıl ÜNALAN 07-10-2011 18:19

Raif kaptan iğnen her daim keskin olsun :)
Devamını diliyorum.

muratbaykent 07-10-2011 18:26

Tebrik ederim Raif bey.Gayet yakışıklı balıklar almışsınız.2 gün üst üste gerçekten zor oluyor.O an anlaşılmıyor ama eve gidince acısı çıkıyor.Yinede denizde olmak balık avlamak çok güzel.Rastgele.

baypipo_tr 07-10-2011 18:37

Merhabalar ben de aranıza yeni katılıyorum..1 haftadır site içerisinde yorumları okuyorum gerçekten abi kardeş ilişkisi cok guzel.. Raif abi balıklar çok canlı..eline sağlık..güzel paylaşım.devamı gelir inşallah..saygılar..

kaptankarabulut 07-10-2011 19:14

Raif kaptan,inan çok güzel kareler.Yalnız bir şey diyeyim mi.. İnsan böyle güzel balık aldıkca denizden çıkası gelmiyor.Bıraksalar haftalarca kalırım yeter ki hava müsade etsin.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle..

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:42

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 113726)
Raif kaptanım harika avlar çıkartmışsın, özellikle antenli mercanlar harika.

Taygun sağol sizin avlar da öyle teşekkürler.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:44

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 113737)
Raif kaptan iğnen her daim keskin olsun :)
Devamını diliyorum.

Teşekkürler Anıl sizede rastgele kazasız belasız avlar dilerim.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:49

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 113739)
Tebrik ederim Raif bey.Gayet yakışıklı balıklar almışsınız.2 gün üst üste gerçekten zor oluyor.O an anlaşılmıyor ama eve gidince acısı çıkıyor.Yinede denizde olmak balık avlamak çok güzel.Rastgele.

Murat bey aynen öyle yorucu ama tutku işte bir müddet sonra fırsat olsa da gitsek diye düşünmeye başlıyoruz öyle değilmi sizede rastgele hoşçakal.

Raif Yelkenci 07-10-2011 21:54

Alıntı:

baypipo_tr tafarından gönderildi (Mesaj 113745)
Merhabalar ben de aranıza yeni katılıyorum..1 haftadır site içerisinde yorumları okuyorum gerçekten abi kardeş ilişkisi cok guzel.. Raif abi balıklar çok canlı..eline sağlık..güzel paylaşım.devamı gelir inşallah..saygılar..

Merhaba kardeşim öncelikle aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim unutmadan isminizi ve yaşınızı belirtirseniz iyi olur hitapta kusur olmasın mesajınız için teşekkürler.

Raif Yelkenci 07-10-2011 22:00

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 113755)
Raif kaptan,inan çok güzel kareler.Yalnız bir şey diyeyim mi.. İnsan böyle güzel balık aldıkca denizden çıkası gelmiyor.Bıraksalar haftalarca kalırım yeter ki hava müsade etsin.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle..

Süleyman abi çok doğru söylüyorsun katılıyorum ama siz bizden daha çok alışıksınız denizde olmayı yani kısaca gözünü seveyim emekliliğin tam 3 yıl daha var gerçi çocuklar daha okuyor malum bir süre daha çalışıcaz ama sağlıkolsun diyelim teşekkürler hayırlı işler.

mazhar üzümcü 08-10-2011 19:22

deniz ve balık sevdası bambaşka bir duygu raif kaptanım. bu duyguyu bize ifade eden ,güzel ve meşakkatli av raporundan ötürü kutlarım sevgilerimle.

Tuncay GÜNAY 08-10-2011 19:26

raif abi bereketli bir av yaşamışsınız tebrikler antenli mercanlar süper görünüyorlarrr aşık oldum :)
afiyet şeker olsun

Raif Yelkenci 08-10-2011 20:57

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 113817)
deniz ve balık sevdası bambaşka bir duygu raif kaptanım. bu duyguyu bize ifade eden ,güzel ve meşakkatli av raporundan ötürü kutlarım sevgilerimle.

Mazhar abi mesajınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bu sevda tarif edilemez bilenler anlar iki denizci veya balık avcısı bir araya gelince hiç tanışmasalar bile bence saatlerce sohbet edebilirler sadece ortak tutkularından dolayı öyle değilmi sizcede selamlar hoşçakalın.

Raif Yelkenci 08-10-2011 21:00

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 113818)
raif abi bereketli bir av yaşamışsınız tebrikler antenli mercanlar süper görünüyorlarrr aşık oldum :)
afiyet şeker olsun

Tuncay merhaba eksik olma bıkıp usanmadan her avımızı değerlendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim kendine iyi bak birader.

kaptankarabulut 09-10-2011 16:10

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 113767)
Süleyman abi çok doğru söylüyorsun katılıyorum ama siz bizden daha çok alışıksınız denizde olmayı yani kısaca gözünü seveyim emekliliğin tam 3 yıl daha var gerçi çocuklar daha okuyor malum bir süre daha çalışıcaz ama sağlıkolsun diyelim teşekkürler hayırlı işler.

Raif'cim yıllarca bu günlerimin hayalini kurdum ALLAH(CC) hayallerimi gerçekleştirdi.Darısı siz dostlarımın başına..

Saat 03:36.