![]() |
Uskumrular bizi hiç bırakmasınlar..
Bu günkü misafirlerim,Ersoy ve arkadaşı Onur oldu.Sabahın ilk saatlerinde vira deyip kanalın yolunu tuttuk.Çok hızlı olmasada gün boyu aksiyon devam etti.Avlak bölgesinde altı tekne vardı.Herkes birbiriyle şakalaşarak birbiriyle sataşarak güzel bir gün geçirdik.Tüm dostlarımın en kötü günü böyle olması dileğimle...
ANIL YİNE PEŞİMDE.:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ASİ MEHMET KAPTAN LAMBUKALARI GÖSTERİYOR..:D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ANIL USKUMRULARLA POZ VERİŞİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ERSOY'DAN YAKIŞIKLI BİR USKUMRU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] CANIM ONUR ALTTA KALIRMI:D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SAVAŞTAN DÖNÜYORLARMIŞ GİBİ..:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda benim tavalıklarım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YİNE KŞAM ODU. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kaptanım eline ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın uskumru olasım geldi allah daha güzel avlar nasip etsin....
|
eline sağlık süleyman abi daha iyleri olmasını dileğiyle saygılar... RASTGELE
|
Teşekkürler ustad :helal:ALLAH devamını getirsin
|
maşallah anıl abi bi yandan sen bir yandan coşuonuz he bu arada murat abi bayadır konusmuoz senle unuttun mu bizi ya saygılar ...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Üstad ım Maşallah diyeyimde Nazar değmesin.çıktığın avların en kötüsü böyle olsun.Rastgele.Haa bu arada tavlayı ne kadar bildiğini merak etmeye başladım.İnşallah bir gün karşılaşırızda bir tavla atarız.çok iyi bilmem ama iyi oyuncu olduğum rakiplerim tarafından söylenir. Tekrardan Rastgele.
|
Kaptanım havalar müsade etse çok güzel şeyler yapacağız buna inanıyorum.
Deniz müsade ettiği sürece uskumrunun peşindeyiz haberleri olsun ;) :) Tüm ekibi kutluyorum. |
eline yüreğine sağlık kaptan. sen olmasaydın ne yapardık bilmiyorum. şu zoka olayını birgün öğrenicem inşaallah. sevgiler.
|
Alıntı:
|
Süleyman abi herşey icin tekrar teşekkür ediyoruz sana, güzel bir günü daha geride bıraktık, sıra daha da güzellerine gelir inşallah :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Süleyman kaptan uskumrular seni hiç bırakmaz inşallah.Sayende her hafta gözümüz şenleniyor.Rastgele kaptan.
|
Süleyman abi ben bu uskumruların kolyozların palamutların istavritlerin sana aşık olduğunu zaten seni bırakamıyacaklarını biliyorum. Onların olmadığı bir av fotoğrafı yok zaten maşallah. Ama bu karelerde bir şek eksik. Oda ÜSTAT KARABULUT.
Bir iki karede kendi resmini koyda yüzünü görelim özlem giderelim abi. Bu arada bu paylaşım son darbeyide vurdu bana. İstanbuldan bize bi kısmet çıkmıyor. Arkadaşların kanına gireyimde bir hafta sonu aşağı doğru yanınıza gelelim. Hertürlü hasrete son verelim inşallah. Paylaşım için teşekkürler. |
Süleyman abi nedir bu uskumruların sizden çektiği
güzel avlar yapıyorsunuz Tebrik ederim. |
Süleyman abicim eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş,rastgelsin.
|
Kaptaqn eline sağlık uskumrular harika :)
|
Alıntı:
Bakma sen bağzı arkadaşların konuştuğuna veririm tavlayı koltuk altlarına gönderirim.:D :D Ama seninle de inşallah bir gün kozlarımızı paylaşırız..:D :D |
Alıntı:
|
[quote=Murat ÇAKMAKÇI;115453]Belliki öğrenmişin biz karışığını oynarız mülteci,hepyek,hapis.Senin oynadığına burada kıs tavlası deriz benim için çocuk oyuncağı sana 4 avans 5 de çıkacaz yalınız zarlar karşıya deyecek:DYenilen çayı demler:helal:[/QUOT
Murat senin o dediklerini ben unutmuştum..Oynarken belki hatırlarım..:D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardeşim paylaşım için teşekkür ederim.Livarın hiç boş kalmasın kal sağlıcakla.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kaptan uskumruların hepsini imha etme birazını koy buzluğa beklesinler belli mi olur denizliden misafirlerin falan gelir beraber pişirirr yersiniz :)))))
|
Üstadım hem anlatım hem Panaromik fotolar hemde uskumrular harika .....
Rabbim sağlık ve keyfini eksik etmesin .... |
Karabulut hocam paylasımın ıcın keyıflı anlatımın ıcınde teşekkürler. Allah kımseyı Cakmakcı ustanın dilıne düsürmesin...:)
|
Alıntı:
En kısa zamanda seninle de güzel bir av gerçekleştirmek isterim.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 23:54. |