![]() |
İzmir Seferihisar Sığacık'ta mercanlar ve çipuralar
Selam tüm rastgele yöneticilerine ve tüm yeni ve eski üye arkadaşlara. işlerimden dolayı epey bir zamandır ortalarda yoktum. Daha doğrusu birkaç kez gittim ancak kayda değer pek balık yoktu o sepeple konu açmayı uygun bulmadım. Taaki dünkü bu avıma kadar. Avımı kısaca özetlemek gerekirse benim 60 metredeki mercan yatağına gittim balığın başladığı saat 15.00 kestiği saat 16.30 yani oraya yaklaşık tahmini bu 70 yada 80. gidişim 100 de 90 hep böye 1.5 yada 2 saat balık var:) ben hep tek gittiğimden dolayı çift makina kullanıyorum biri inerken öbürü çıkıyor:) elini çabuk tutmak zorundasın. yem olarakta taze hamsi kullandım sardalye iğnelere büyük gerdiği için bu tam denk geliyor:)) balığa çıkacak olan tüm arkadaşlara şimdiden rastgelsin. Hoşça kalın saygılar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
çok iyi av olmuş mustafa abi eline sağlık nerden aldın bu güzelleri ;)
|
Biz gelene kadar bitirmeyeceksin mercanları demi abi?
|
Tebrikler Mustafa güzel av olmuş eline sağlık.
|
Mustafam gözünü seveyim bizi delirtecen ama az kaldı 18 ne:D
Eline koluna sağlık kardeşim. Afiyet olsun |
Eline sağlık, Mustafa.
Tek kişilik güzel bir av olmuş. |
Mustafa bey bayağıdır yoktun ve mercanlarında tabiğiki
|
Tebrikler, sıra afiyetle yemeye gelmiş artik ;)
|
18 indede inşallah bu güzel balıklardan girer kovamıza sabırsızlanıyor şimdiden :D
|
Mustafa tebrikler güzel av olmuş eline sağlık.paylaşımın için teşekkürler.
|
Saat 15:27. |