RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   01 Aralık Granyoz Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10189)

Anıl ÜNALAN 01-12-2011 20:42

01 Aralık Granyoz Avı

Sır gibi gizli tutulan granyoz haberlerine ulaşmamla birlikte aklıma ilk gelen isim Ergun abi oldu.
Hiç durmadım dakikasında Ergun abiyi aradım ve bugün için sözleşerek inciraltında bulunan granyoz avı için daha uygun olan teknesiyle meramızın yolunu tuttuk. Ortalama bir buçuk saatlik yolumuzun ardından meramızda oltalarımızı attık, ilk dakikalar havanın biraz daha esintili olmasından dolayı kürek üzerinde durmak yerine çapalı teknelere bağlı şekilde av yapmaya başladık. İlk balığımız Ergun abiden geldi ve yüzlerimiz gülmeye başladı.

Daha sonra aldığımız diğer balıklarla günümüzü sonlandırdık. Günün en büyük balığı da tabi ki ustamızdan geldi ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Toplam hasılatımız ;)

Daha önceden hiç tutmadığım bir balık olan granyoz avında bana ettiği yardımlardan ve öğrettiklerinden dolayı Ergun Dürüsel'e çok ama çok teşekkür ederim ;)

Umarım yarın daha güzel bir av yapabiliriz ;)

kaptankarabulut 01-12-2011 20:47

OOO Anıl hadi hayırlısı.Sen Ergun abimizin elinden bir bardak su iç bir bardakda bana getir.Bu iş başka türlü olmaz.Umarım daha bereketli avlarınız olur.

ergundürüsel 01-12-2011 20:53

anıl
resim ve video güzel çıkmış . inşallah yarın daha iyi bir av yaparız. kısmet....

Bahadır Sarıca 01-12-2011 21:32

Tebrikler sevgili Anıl. Çok güzel granyozlar
Ne yem kullandınız acaba, sübye gibi gördüm?
Ayrıca kaç no iğne?
Afiyet olsun.

paşalı 01-12-2011 21:54

Tebrikler her ikinizide kutlarım granyozlar süper tebrikler.

Ege Demirağ 01-12-2011 21:54

Anıl abi her zaman ki gibi yapacağını yapıp almışsın güzelim balıkları :D tebrik ederim valla darısı başıma yarın için rastgelssin :D

MAVİ FENER 02-12-2011 00:45

Anıl; resimler ve video çok güzel...teşekkürler, paylaşımın için....
Bu balık Kofanaya benziyor...Nede ızgarası olur....İçelim, güzelleşelim

Taygun KOCABIYIK 02-12-2011 07:37

Ergun abim konuşturmuş yine klasını :) Tebrik ederim harika av olmuş darısı gidemeyen, 9-6 çalışanların başına diyeyim :D

cngerol 02-12-2011 08:31

güzel balığa benziyor ne tutması nede yemesi nasip oldu şuana kadar.

elinize sağlık çok güzel balıklar

ejder_balikci 02-12-2011 08:57

waaay anıl kardeşim en sonunda granyoz işinene el attın ya artık sana ne diyeyim. şaka bi yana güzel bi av çıkartmışsınız tebrikler. ama eti biraz yavan oluyo bu balığın. daha iyilerinin oltanıza gelmesi dileklerimle.

Saat 15:07.