![]() |
25.12.2011 pazar günü kıyıdan
kıyıdan 4 kişi güzel bir gün geçirdik.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
murat çakmakcı,ismail abi, ferdi abiye teşekkürler.
|
misafirim olmasa bende gelecektim. birdaha ki sefere inşallah.
tebrikler soğuğa rahmen kapmışsınız balıklar. |
Kemalim çok güzel bir gün geçirdik beraberce ALLAHtan sihirli cümleyi kullanmadım müren yakaladınya aman ALLAHım:( yakın bir zamanda tekkrar yaparız İŞALLAH
|
Alıntı:
|
yazın oltama gelen ufaklıkları büyüyünde gelin diye salmıştım artık büyümüşlerdir. nasip olurda gidersek çağıracağım hepsini geri :D
söz vermiş olmasaydım muhakkak gelecektim zaten saat 23e yaklaştıkça zor tuttum kendimi gelmemek için. |
Hepinize öncelikle selamlar.
Balık çokta renkli geçmemiş anladığım kadarıyla fakat şundan eminim muhabbet güzel olmuştur. İnşallah daha güzelleri nasip olur. Rastgelsin... |
Sevgili arkadaşlar, dostluk ve muhabbetinizin eksik olmaması dileği ile daha nice i avlara...;)
|
Değerli dostlar muhabbetiniz bol , avlarınızda bereketli olsun.
Anlamadığım tek şey: son resimde Müren balığı illa öyle sopaylamı resmi çekilir?elinize almaya korktuğunuz balığı neden yakalarsınız ki? Şaka şaka dostlar. Avlarınız bereketli muhabbetiniz bol olsun Rastgele. |
Değerli arkadaşım Kemalhot;
Harika bir av çıkarmışsınız, eli boş dönmekten iyidir...resimler harika teşekkür ederim... |
Saat 12:47. |