RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   İstanbul sahilde avlanamama (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10778)

orkandmr 28-03-2012 13:06

İstanbul sahilde avlanamama

merhaba, ben foruma yeni üye oldum. istanbul tarabya otelinin oradan 2 gündür hem kuru sülünez ve kuru boru kurdu ile olta atıyorum. Çinekop takımı kullanıyorum , dip te kullandım fakat hiç bir sonuc yok :( . pek bilmiyorum bu konuları bana yardımcı olursanız çok sevinirim. kamışım surf kamış 4.50 lik makaramda iyi. tarabya ,arnavutköy civarların bu zamanlarda ne balığı tutulabilir , nasıl bir yem ve takım kullanmamız gerekir. acaba zaman ve mevkiimizmi yanlış. yardımcı olursanız çok sevinirim...

dogukan1997 28-03-2012 14:22

Öncelikle iyi günler. İlk imza ayarlarınızı düzeltirseniz kimse hitapta yanlışlık yapmaz. Şuan İzmir'de balık başlamadı , belki İstanbul'da da öyledir . Bilgi sahibi olan abilerim yardımcı olurlar rastgele sevgi ve saygılarımla.

orhan69 30-03-2012 11:20

aramıza hoşgeldin boğazda fazla balık geçişi yok ara ara istavrit var akıntının az oldugu yerlerde karıdesle yemli istavrit alabilirsin nisan ayının sonunda akdeniz egeden marmaradan önce lüfer mayısın başından sonrada çinokop geçişi olur bir ay akşamları gece sabaha kadar rapalayla yakalaya bilirsin bogazda çaça dediğimiz hamsi gibi bir balık var çinokopun yemi o balık su üzerinde göründüğünde sabahlayabilirsin bogazda

MAVİ FENER 30-03-2012 22:50

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 120919)
Öncelikle iyi günler. İlk imza ayarlarınızı düzeltirseniz kimse hitapta yanlışlık yapmaz. Şuan İzmir'de balık başlamadı , belki İstanbul'da da öyledir . Bilgi sahibi olan abilerim yardımcı olurlar rastgele sevgi ve saygılarımla.

Sevgili arkadaşım Doğukan;Benmi çok benzettim acaba...
Orhan69 ile bu Orkandmr aynı kişi değillermi = orhan demirkan

dogukan1997 30-03-2012 22:58

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 121012)

olabilir abi tam bilemem ama ? sevgi ve saygılarımla rastgele.

MAVİ FENER 30-03-2012 23:06

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 121014)
olabilir abi tam bilemem ama ? sevgi ve saygılarımla rastgele.

Teşekkür ederim.....İyi geceler...

hakeden 31-03-2012 10:29

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 120919)

Herekese öncelikle iyi günler. Peki İzmir'de ne zaman başlıyor.

orhan69 31-03-2012 11:08

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 121012)

isim benzerliği var arkadaş yeni üye orkan benim orhan aradaki k ile h harfi farklı:P

dogukan1997 31-03-2012 12:39

Alıntı:

hakeden tafarından gönderildi (Mesaj 121020)
Herekese öncelikle iyi günler. Peki İzmir'de ne zaman başlıyor.

1 Ay'a doğru başlar az kaldı sevgi ve saygılarımla

hakeden 01-04-2012 09:27

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 121022)
1 Ay'a doğru başlar az kaldı sevgi ve saygılarımla

Şansımı denemek ve biraz kafa dağıtmak için dün akşam üzeri Narlıdere Sahil Evlerindeydim.Benim dışımda herkes kalamara atıyordu. Benim gördüğüm ben dahil herkes eli boş döndü. Boşta dönsem sezonu açmak güzeldi. Şunuda ekliyeyim gitmeden önce evde güzel bir çipura yemeyi ihmal etmedim:)

Saat 14:01.