![]() |
Hafta Sonu Stres Attım :)
Hafta sonu körfez sahiline bir kaçamak yapayım dedim. Öğleden sonra vardığım avlanma yerime 2 3 kişi vardı , hava rüzgarlı ve soğuktu. İlk 7 balıktan sonra 1,5 saat hiç balık gelmedi, nerdeyse umudumu kesekcektim :) daha sonra bereketiyle geldi ve kısa günün karı 90 balıkla evimin yolunu tuttum :) Hadi Rastgelsin...:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ellerinize sağlık Tuncay abi çok güzel bir av geçirmişsiniz afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
Oh oho oh...İstavrit bolluğuna gel...Kutlarım.....
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu istavrite akıl sır ermez. Bir nazlanır çıldırtır adamı. Tek tek posteki sayrıdır. Yaptımıda oltayı bıraktırmaz adama. Bereketi ile doldurur kovaları.
Tuncak paylaşım için teşekkürler, afiyetolsun kardeşim. |
Tuncay kerdeşim eline sağlık afiyet olsun
|
Değerli kardeşim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah daha büyükleri ve bollarını yakalarsınız.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Tuncay,anladığım kadarıyla balıklara gezete okutacam diye kandırmışsın.:D :D
Onlarda sana inanıp dizi dizi gelmişler.Ama sonrasında tava olacaklarını düşünmemişler..:D :D Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiet olsunlar.. |
Paylaşım için teşekkürler elerine sağlık :helal:Afiyet olsun kardeşim
|
Saat 11:27. |