![]() |
Turnaya devam
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hedef balık sazan 2 yıldır kayde deyer balık cıkmayan yer sazlı bosna barajı yem soğulcan şamandıralı takıma gelen limit altı yayın suya iyade edilmiştir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sazlı bosnayı yokladıktan sonra sabah olmasa olmaz turnamıza terkoza döndük bugünlerde turna diş yeniliyor rapala silikon denemedik malzeme bırakmadım sonunda içi sarı dışı parlak kaşıga geldiler Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah Orhan Abi, Balıklar çok güzel.Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Ben gidemesem de gönlüm bilinçli avcılık yapan dostlarımdan yana. Saygılarımla. |
Orhan abi voleyi vurmuşsun maşallah. Bu kadar aradan sonra böyle bir güzel dönüş bekliyordum senden zaten. Turnalar gerçekten muhteşem görünüyorlar.
Tebrik ederken aynı zamanda sabırla beklemekteyim. Afiyet olsun... Rastgelsin... |
Orhan Kardeş eline emeğine sağlık. maşallah turnalar güzel gözüküyor.Öyle değişik bir balık ki bu turna,dün saldırdığı kaşığı bu gün beyenmiyor.illa değişik kaşıklarla gidilmeli turna avına.
Afiyetle yemen dileğimle Rastgele. |
Alıntı:
teşekürler Alıntı:
Alıntı:
|
Orhan üstadım MAŞALLAH :helal:
AFİYET OLSUN |
Alıntı:
|
Tebrikler Orhan kardeş bereketli olsun.
|
Orhan kaptan güzel av olmuş eline sağlık
|
Orhan kardeşim turnayı gözünden vurmuşsun maşallah. Güzel av gerçekleştirmişsin afiyet olsunlar...
|
Saat 14:39. |