![]() |
13.7.2012 avım
Cuma günü sabaha karşı saat 2 gibi ailemle denize çeşmeye gideyim dedim.balık 2. plandaydı.Yanımada 2 olta aldım ve yol üstünde bikaç yer denedikten sonra balıkları bulduk ilk etapta tavalık arıyorduk çünkü öğlen yemeği için yanımıza tavamızı almıştık.Farkında olmadan buzluk doldu.Güneş kendini tam gösterdiğian avı bırakıp yolumuza koyulduk
kullandığım mağ....0.18 misina,2 numara 496 tipi iğne,macun,kurşunsuz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat Kardeşim tebrikler süper ötesi bir av olmuş
|
Teşekkürler sabri abi
|
Güzel av olmuş Murat kardeşim.eh tava bir değilde birkaç olunca daha zevkli olmuştur.Afiyetler olsun.
|
Üstadım,Maşallah tebrikler.Bizlere nasip olur inşallah.Ama ilk önce sizin taraflara gelmek gerek.Asıl korkum Birde büyük dondurucu için ava çıksaydınız düşünmek bile istemiyorum.Bol avlarınız olmasını temenni ederim.Afiyet bal şifa olsun.
Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Balığa gideceğimiz zaman büyük buzluk alırız bu kadar balık yapmaz:( |
Tebrikler Murat ım.Bazen öyle oluyor niyet tava, kısmet buzluk oluyor.Bazen se simit çaya talim.ikinci seçeneğin çok az olması dileğimdir.
Avların bereketli olsun Rastgele. |
Alıntı:
|
Maşallah diyelim.
Vallahi bu macun mesir macunu gibi :)) Sihirli iksir mübarek, abi daha güzelleri nasip olur inşallah. |
Saat 17:27. |