![]() |
İzmir Çeşmealtı Çipura Avı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uzun bir süredir, balığa çıkamıyorduk. Ya havalar müsade etmiyordu, yada iş güç... Murat Ağabey'in daveti üzerine Bornova'dan Uğur Ağabey'i alıp çeşmealtı'nın yolunu tuttuk. Bol sohbet muhabbetli çok güzel bir gün geçirdik. Resim çekmeyi her nekadar unutsakda, limana dönünce resim çekmek aklımıza geldi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler,devamını diliyorum.Rastgelsin.
|
İbrahim abim müthiş güzellikte bir av olmuş tebrik ederim, bize bir şey kalmadı herhalde çeşmealtında :)
|
Tebrik ederim İbrahim abi çok güzel bir av olmuş..
Uzun zaman sonra senden böyle paylaşım görmek beni çok mutlu etti, bütün pasınızı atmışsınızdır artık :) Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim.. Rastgelsin.. |
Oh,oh,oh maşallah çupraların belini kırmışsınız afiyet bal şeker olsun.Buradan görünüşüne göre çupralar bizi Hekimin önünden tuttular diyorlar doğrumu acaba.Daha bolları nasip olur inşallah.
|
çeşmealtında nerede avlandınız tam olarak .. ?
|
Maşallah İbrahimcim çipuş tarlasını bulmuşsunuz yine tüm ekibi kutlarım afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Afiyet seker olsun kardesim,soyle tere roka salatasiyla ne gider bee.
|
İbrahim kardeşim maşallah harika bir av olmuş balıklar asker gibi dizilmiş eh ustalar avlarsa av da böyle kaliteli geçer Murat beyi ve tüm ekibi tebrik ediyorum elinize sağlık kardeşim.
|
Saat 19:12. |