![]() |
Çapari yapalım dedik
Göztepe tarafında istavrit çıktığını duyunca belki gideriz çantada bulunsun dedim.
Bahçedeki kanatlı hayvanlardan birazcık tüy ödünç alarak ilk çapari denemelerimi yaptım. Pek başarılı olduğumu sanmıyorum ama belki balıklar beğenir :) İğneler 8 numara sinek iğnesi (uzun saplı dar ve çapraz ağızlı siyah singapur işi iğne) Tüy olarak güvercinlerin ve tavukların tüyü kullanılmıştır :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tagocum çapari işinden hiç anlamam ama en azında harcadığın emek var ortada, eline sağlık...
|
bende anlamam işte anca bu kadar oldu ama o ipleri bağlamak falan baya uğraştırcı cidden haa tavukları yakalayıp tüylerini yolmakta bir o kadar zordu kendimi rocky gibi hissettim :) (izleyenler bilir serinin 2 filminde hocası rocky yavaş hareket ediyor diye geniş bir alana tavuk salıp ondan yakalamasını istiyor (hız kazanması için))
|
taygun kardeş tebrikler daha iyisi olamaz.
Turna/Ankara |
Sevgili Taygun tüyleri kırmızı iple sararsan bu işi olmuş bil.:helal:
|
Alıntı:
Övgüler için teşekkürler ilk deneme için fena olmadı gibi :) |
Saat 16:49. |