![]() |
Sarozun Bereketİ
5 Eklenti(ler)
Herkeze Selam ,
Saroz Denİzİnİn Yerİnİ Tutacak KoÇ Az Denİz Vardir Heralde Sakİn,temİz Ve Bereketlİ. İspendetler İÇİn En GÜzel YÖntem Kirmizi KaŞli Rapaladan OluŞmuŞ Dİzİ Tabİ Tekne Arkasindan SÜrÜklemeyle Deneyİn Memmun Kalacaksiniz.herkeze Rasgele |
Aramıza hoşgediniz, güzel avlarınız için tebrik ederim.
Kırmızı kaşlı rapala dediğinizin belli bir modeli var mı? Resmini ekleyebilirseniz sevinirim. Rastgelsin... |
İlk ve son resimler beni derinden yaraladı şöyle bir yerde şöyle bir av yapamadık :(
Umarım gelicekte yaparız :) Sizide çok tebrik ediyorum hem balıklar hem resimler süper Rastgelsin |
elinize kolunuza sağlık güzel av olmus tebrik ederim aramıza hoş geldiniz.yılan balığı zaman zaman bizim oltalarada denk geliyor fakat ne soyulması ne de yapımını beceremedik.özel bir yöntemi yada püf noktası varmı ? bağsettiğin rapalanında resmini koyarmısın belki bizim işimizede yarar.....rastgelsin.
|
Hoş geldiniz.
Gerçekten balıklar harika görünüyor. Tebrikler... Kullandığınız ''Kirmizi KaŞli Rapala'' resmini koyarsanız seviniriz... |
evet arkadaşlar forum sayfamızın da esas amaçlarından birisi bu. bilgileri ve deneyimleri paylaşmak.
kolaygelsin |
Tebrikler Gürkan bey,
o güzelim manzaraya da bu balıklar yakışırdı zaten,o bölgeye nasıl gidilir diye bizleri aydınlatırsanız sevinirim,sevgilerimle |
Alıntı:
|
Aynen Tago,bende sürme gözlü rapalarımı hazırda tutuyorum zaten,keşif ekibi ile hemen gidelim :D
|
Alıntı:
Pişirme işine gelince... Yılan balığı yağlı bir balık olduğundan ızgarada tercih edilmeli, yoksa çok ağır oluyor. Ben mangalda şiş olarak tercih ediyorum açıkçası. Hem rastgelsin, hem de afiyet olsun :D ... |
Saat 13:43. |