RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   çok özledim be arkadaşlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2022)

mufi 08-12-2006 10:53

çok özledim be arkadaşlar

Çok özledim be..
uzun zamandır yapamadım..
bir gün batımında sahilde dostlarla bir ateşin başında.
Nicos'un secret love ve nihavend ini dinlerken.
bir yudum alıp uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara...
taaa..güneşin battıgı yere....
denizin ve sahilin o büyülü ortamında..
sessiz ve sakin sohbetleri...
yaşadıgıma tekrar şükretmeyi...özledim.
iyi ki varım ve iyi ki varsınız arkadaşlar demeyi....
çok özledim....ama çok özledim..
muvaffak işmen

HALDUN YALIMLI 08-12-2006 12:07

Muvaffak abim seni böyle içlendiren şey nedir? Öyle dokunaklı yazmışsın ki etkilenmemek elde değil.

yalcinicli 08-12-2006 12:58

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara...
taaa..güneşin battıgı yere....

Muvaffak oyle dalip gideceksen biz gelmeyelim yani ;)

Güven ÖZYELDAN 08-12-2006 15:31

bune içtenlik, bune güzellik abicim ne mutlu yaşayabilmek ve bunları özleyebilmek....

katiti 08-12-2006 17:43

Abi sen nihavendi hazır tut, illa ki yaparız bu işi :)...

igmsva 08-12-2006 18:24

canım abim benim.... bekle inşallah izmire dönünce bulucam seni (mayıs). bu özlemleri inan bende yaşıyorum. toplarız be abi arkadaşları gelenler yeter bize yok olmadı biz yeteriz be abi. sana diyarbakıdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum abiciğim. canım duygulu abim benim......

Taygun KOCABIYIK 08-12-2006 18:53

Muvaffak abicim içten yazın için teşekkürler herkes hisseder ama herkes hissettiğini böyle dile getiremez :)
Bu arada İlker abicim inan izmirden uzak oluşun beni çok üzüyor hani öyle yakın hissediyorum ki seni sanki az sonra kapının önünde bir araba durucak korna çalıcak, balkondan bakınca hadi tago yürü balığa gidiyoruz diyeceksin izmir il sınırları içerisine girdiğinde seni harmandalı ve kılıç kalkan ekibiyle karşılayacam abi (Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)

igmsva 08-12-2006 18:57

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Muvaffak abicim içten yazın için teşekkürler herkes hisseder ama herkes hissettiğini böyle dile getiremez :)
Bu arada İlker abicim inan izmirden uzak oluşun beni çok üzüyor hani öyle yakın hissediyorum ki seni sanki az sonra kapının önünde bir araba durucak korna çalıcak, balkondan bakınca hadi tago yürü balığa gidiyoruz diyeceksin izmir il sınırları içerisine girdiğinde seni harmandalı ve kılıç kalkan ekibiyle karşılayacam abi (Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)

:artist: canım taygunum çok çok teşekkür ediyorum. sana bi şey söyliyeyimmi; hep sanal alemde dostluk arkadaşlık olmaz diyordum. yalancı çıktım sanırım. iyiki beni aranıza kabul ettiniz. sizleri tanımak için on dört gözle bekliyorum. dayarım be kardeşim arabayı kapına belki başka sürprizlerde olur kimbilir...

Taygun KOCABIYIK 08-12-2006 19:00

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
:artist: canım taygunum çok çok teşekkür ediyorum. sana bi şey söyliyeyimmi; hep sanal alemde dostluk arkadaşlık olmaz diyordum. yalancı çıktım sanırım. iyiki beni aranıza kabul ettiniz. sizleri tanımak için on dört gözle bekliyorum. dayarım be kardeşim arabayı kapına belki başka sürprizlerde olur kimbilir...

Diyarbakır karpuzu getirirsen çok güzel süpriz olur abi beyaz peynirde aldık mı yanında tamam :D

igmsva 08-12-2006 19:02

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Diyarbakır karpuzu getirirsen çok güzel süpriz olur abi beyaz peynirde aldık mı yanında tamam :D

sana feda olsun... kendi ellerimle hazırlarım mezelerideeeeeee

Saat 20:27.