![]() |
yok zamanda bu kadar balık??!!
GÖRÜNTÜLER İZNİK BALIK PAZARI BUGÜN!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] canlı sazanlar(israil) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sarı balık(sazan)... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ak balıklar(tatlı su kefalleri) 1 ay evveline kadar küspeli 6 iğneli olta ile 1-2 tane israil sazanı canlı yem gümüş ile ak balıkların biraz daha küçük boylarını hergün 2-3 tane alabiliyordum.şu anda koop.balıkçıları narlıca köyünün açıklarında ağ ile tutabiliyorlar.bu hafta yayın yoktu takipteyim gelince resimleyeceğim.. |
Hay maşallah...Bunları oltayla çekmek ne zevkli olur...
|
Gerçekten güzelmişler,bu arada Cevat, sen hangilerini satın aldın soldan üçüncü gayet yakışıklı görünüyordu...
|
sarı balığın tadı fena değil ama diğerlerinin hertürlü pişirilişini yaptım denizzzzz.diyorum ama akbalığı çekmek çok zevkli bayağı oyun yapıyor bugün levrek aldım tabiiki çiftlik haftasonu için senden taktik almam lazım bir levrek denemesi yapacağım bahsetmiştim gemliğe gideceğim:artist:
|
Abicim balık pazarı olayı insanı bunalıma sokar fazla gezmemek lazım :)
İnşallah bu haftaki denemelerinde başarıya ulaşırsın şimdiden rastgelsin |
taygun olay ,her zaman önünde büyük bir göl ilçe pazarlarında gölün boy boy balıkları tatlısu kışın avvermez sentezinin koop. balıkçıları tarafından yokedilişi insan tahrik oluyor hele birde lokantacılardan artan 1-2 kg yayınlarıda görünce işigücü bırakıp bir sandal al diyor şeytan balıklar hepderinde kısmeti denize cevireceğiz artık
|
cevat bey, tatlı su buralarda halen az da olsa av veriyor...koop. balıkçıları yüksek ihtimalle bu balıkları ağ ile aldılar...balıklar ne yapsın...ağ mevsim dinlemiyor ki...
rastgelsin... |
Dünkü gazetelerin birinde okudum. 30 yıl sonra türkiye balığa hasret gidecek diyordu. gerçek olacak galiba
|
hiç şüpen olmasın...
|
vakit varken bol bol yiyelim bizde.
|
Saat 21:28. |