![]() |
25 ocak Falezler
uzun süredir özlemini duyduğum balık maceralarıma Antalya ya dönerek tekrar başladım..ve sonunda 2007 nin şiftahını yaptım ama şimdilik sadece bir turna :) devamı gelecek umarım..Turnayı saat 15:00 civarı canlı yemle karadan yakaladım.. akşam güneş baterken işi At çeke çevirdim ama ne yazık ki ne gelen vardı nede giden..At çek olayını bir kenara bırakıp sargoz ve kefale döndüm.. daha ilk atışımda oltama bir sargoz atladı sanırım 500 gr ma yakındı ( yem olarak ekmek içi kullandım)..ama ne yazıkki balığı su üstüne kadar çekmeme rağmen balık son bir çırpınışla oltadan kurtulmayı başardı.. Balığın kaçmasında avlandığım yerin su dan 3m kadar yüksek olması büyük etken oldu..ve eve bu yılın ilk turnasıyla dönmüş oldum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler ersen.balık özleminin sona ermesine sevindim.inşallah çok daha bereketli avlar yaparsın...
|
Ersen kardeşim bir olsun bizim olsun birader her şey kısmet. kaçan balığın arkasından bakmasıda fena oluyor ya:'( :'( :'(
|
Rastgelsin ersen..balığın adeti değil vermiş olduğu haz ve keyif önemli.
|
Ersen eline sağlık, diğer balığı kaçırmana üzüldüm... Gelecek avların bereketli geçmesi dileğiyle..
|
Ersen eline sağlık, turnanın gelişi güzeldir. En azından zevkini almışsındır...
|
Ersen abicim turnayı gözünden vurmuşsun devamını bekliyoruz umarım at-çek ile sonuç alırsın sayıda artar bu sayede :)
|
balıkla dönmek harika bir haber kardeşim turnada gayet güzelmiş ama kaçan sargoza üzüldüm valla umarım bundan sonra kaçan olmaz devamı gelir....
|
turna
Ersen tebrikler abicim, hadi hayırlısı olsun.
|
ersen eline sağlık kardeşim:artist: :deli:
|
Saat 05:18. |