![]() |
Eski defterler....
Malum olduğu üzere kış şartlarından dolayı bir çoğumuz kolay kolay balığa gidemiyor...Eeee, durum böyle oluncada iş '' eski defterleri'' karıştırmaya kalıyor......Eh bende elimden geldiğince bir şey yapmaya çalıştım......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da yuo tube versiyonu... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
iç çekiyorum iç çekiyorum olmuyor, bu hafta da cezalıyız, ayvayı yedik amcam, sen de tuz biber oldun be yahu:P
|
ellerine sağlık ishak abi...sık dişini biraz...şunun şurasında ne kaldı...
rastgelsin... |
Abicim sera koşullarında iğde yetiştiriciliği üzerine çalışmalar sürüyor, biraz sabır :D...
|
İshak abicim senin eski defterler bayağı kabarıkmış :D
|
Sevgili Doğan'ım, benim akıl hocam....:P Verdiğin bilgiler ışığında laf dinleyen bir talebe olarak bir şeyler yapmaya çalışdım...:P Bak bakalım olmuş mu ?:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
:D cillop gibi olmuş abi...ellerine sağlık...azizede yakışmış vallahi...:D rastgelsin... |
İshak abicim eline, koluna sağlık.. Her iki çalışmada çok güzel, müziklerede hayran kaldım.. :D
|
Abi hoş bir çalışma olmuş eline sağlık, az kaldı şunun şurasında şubatı bitti sayarsak mart ayı kalıyor :) :) :)
|
Balığa uzun süre gidemeyince eski defterleri tekrar tekrar açmak farz oldu.Akşam bilgisayar başında oturur iken tekrar yeni bir video çalışması yapasım geldi.:P Biliyorum eski site arkadaşlarım bu görüntülere bakmaktan onlara artık gına gelmiştir.:deli: Ama yeni arkadaşların belki ilgisini çeker diye ekliyorum.Eh artık bu hafta sonu balığa gitmek benim için kaçınılmaz hale geldi...Pazar günü için inşallah hava müsait olurda bir çeşme yaparım....:artist:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 12:56. |