![]() |
Manisadan selamlar...
Herkese mrb bn manisa' dan emre temtek 20 yaşındayım C.B.Ü end. elektronik bölümünde okuyorum.. Balık hastasıyım tutmayı balık beslemeyi cok sewerim umarım sizlerle cok gzl dostluklar kurmayı başarırım..
|
hoşgeldin biz bir geldik. birdaha ayrılamadık. bu forum sayesınde sanalda olsa çok degerli dostlar edindik. aradığın dostluğu bulacagına eminim. katılımlarını bekleriz.:D
|
Aramıza hoşgeldin emre,sakın bu siteye takılıpta dersleri unutma,önemli olan ilk önce gelecek için meslek,bizler hep buradayız,ilk önce dersler sonra vakit bulursan sitede katılımcı olman isteğimiz....
|
Sevgili hemşerim Emre aramıza hoşgeldin...
|
Tekrardan hoşbulduk:D aahh beya keşke izmir taraflarında bi yerde otursaydık diyorum hep içimdenn hemenn hopp sahilee:) neyse ben arada bi bizim burdan arkadaşlarla kordona falan gidiyoruz yazın bostanlıya cooook gittim ama balık tutmak nasib olmadı.....umarım bir gün sizlerle tanışma fırsatımız olur..saygılarla emre:)
|
İnşallah Emrecim.Tanışırız elbette bir gün.Rastgele...
|
emre aramıza hoşgeldin...
|
Aramıza Hoşgeldin Emre...
|
Emre hoşgeldin. Balık tutma merakı baki olduktan sonra elbet bir yerlerde karşılaşılır :)...
|
Sevgili EMRE hoşgeldin,bizde amatör olta balıkcısıyız ama inanki senden daha fazla balık besliyoruz,sadece doymak bilmeyen birkaçını tutabiliyoruz,tekrar hoşgeldin diyor,sevgilerimi yolluyorum.
|
Saat 18:59. |