![]() |
Selam Arkadaşlar
Aslında sıkı bir zıpkın merakı olan biriyim, ancak çocukluğumdan beri sahilde büyüdüğümüzden olta balıkçılığıyla başlayıp ilerledik ve o avcılığıda çok severim.
Tesadüfen bulduğum forumunuzda beni en çok çeken şey amatör ruhla yaptığınız sohbetler oldu. İnşallah bu düzeyli çalışmalarınız başarıyla devam eder. Bu arada izin verirseniz bende, bilmediklerimi öğrenir, bildiklerimi paylarak hoş vakit geçiririm. Herkese tekrar selamlar, iyi avlar......... |
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
hoşgeldiniz.
katılımlarınızı bekliyoruz. :) |
hüseyin bey aramıza hoşgeldiniz....
|
Aramıza hoşgelsiniz, izin vermek ne demek. Burada hepimiz birşeyler öğrenmeye ve deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz...
|
Hüseyin abi aramıza hoşgeldin :)
|
Hüseyin abi hoşgeldiniz, paylaşımlarınızı bekleriz..
|
hoşgeldiniz hüseyin bey , bilgi paylaşıldıkca değerlenir. forumlarda da fikir ve görüşlerinizle katılımınızı bekleriz.
|
arkadaşlar herkese iyi akşamlar
herkese merhaba..bende dükana gelen müşterilerden böyle bi sitenin varlığından uzun zamandır haberdardım fakat bi türlü ilgilenemedim..bana herhangibir ürün hakında soru sorabilir fiyat sorabilirsiniz işyerim istanbul karaköyde tabiki balık ve dalış malzemesi üzerine..yardımcı olmaya çalışırım size elimden geldiği kadarıyla konuarda ve yardımda isterim sizlerden eksik kalıdğım konuşarda tekar iyi akşamlar..
|
Kontrol panelinden imza ayarlarınızı yaparsanız size daha iyi hitap edebiliriz,
Örnek: Gokseldbuga 1990:oha: :oha: :oha: Izmir |
Saat 17:26. |