![]() |
Çeşmede balık kerterizi ...
yalçın abi teşekkür ederim fotolar için..boşuna sahil boşuna tekneyle yer geziyorsunuz beyler işte balık kerterizi size çeşmede bir evin bahçe duvarıymış bu...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ben size anlatmamış mıydım bunu Güven. Dayım bu yaz cep telefonundan videosunu çekmişti, orada görmüştüm ben de. Servet valla :D...
|
güven bu arabamı suyun altında yoksa balıklarmı karada yaşıyor.:) :D :)
|
Kızları yok muymuş araştırdınız mı? Tagoyu everirdik
|
Alıntı:
|
dün akşam ben de ege tv haberlerinde izledim bunu. harika bir olay.
çeşme bana ters olduğu için o tarafa giden arkadaşlara öneririm. denizden boş dönenler için uğramaları gereken net bir kerterez.:D :D :D |
çok güzel olmuş ya...
rastgelsin... |
Güven paylaşım için teşekkürler dostum...para var,huzur var diye boşuna dememişler...
eveeeeeet beyler...bu hafta sonu organizasyonu belli oldu sanırsam...:D |
Onur senin surf kamışla 100 m'den sallar içinden balığı alırız, yakalanırsak uzaktan kaçması daha kolay olur :P :D :D :D ...
|
valla bana uyar abicim....sırayla herkes birer kere atar artık kamışla....yalnız bu akvaryumu gerçekten görmeye gitmek istiyorum....tam mevkiini bilen varsa açık adres versin lütfen...
|
Saat 19:47. |