![]() |
1 nisan çanakkale
1 Eklenti(ler)
Öncelikle herkese Rastgele
Hafta sonu değerli üstadımız kıymetli ancam İsmail ÇAKIR'ın davetiyle yağış olmasına rağmen dört arkadaş kalkıp soğandereye gittik.Cumartesi akşamı Saat 22:00'den itibaren sabaha kadar ayaz havada levrek ve ispendeğe Rapala ile at çek yaptık.Ben bir tane ispendek arkadaşım Levent UYSAL iki lüfer diğer bir arkadaşımda bir adet ispendek aldı. Neticede sabah oldu.Kahvaltıdan sonra midye çıkarıp hep beraber çupraya baktık.üçer beşer herkes yakaladı.İspendeklerden foto alamadık.Kendime ait çupraların fotosunu ve Levent UYSAL'ın yakaladığı lüferlerin fotosunu ekliyorum.Ustamız İsmail bey size genelde maceralarını yazdığı için ondan sadece kayanın üzerinde avlanırken görüntü fotoğrafı aldım ve onu ekliyorum.Kendisinede bizleri davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon şansınızın bol olması dileği ile, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url="http://img261.imageshack.us/img261/3895/01nisan2007soandere002hl8 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
keyif aldığınız belli...ama fotoları ekleyemediniz sanırım...
rastgelsin... |
Alıntı:
Düzeltme yöntemiyle girdiğimde ekleme butonu aktif olmuyor. |
aşağıdaki linke bi göz atın resim ekleme konusunda size yol gösterecektir...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kolay gelsin... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler ürfettin bey, Çanakkale cömertliğini yine göstermiş anlaşılan:)
|
maşşallah abi balıklar şıkır şıkır parlıyor :) Ağlamak İstiyorum Buralarda kıyıda halen balık yok deniyor :( gecenlerde arkadaşlar kordona gitmişler tık yok diyodu :( balıkçıklar kıyılara gelin artık sizleri cok özledik yaf :D
|
Merabalar ve hoş geldin hemşo hemde boş gelmedin tebrikler.
|
Ürfettin tebrikler kardeşim....balıklar şahane....çanakkale klasiği oldu artık bu görüntüler....kudurttunuz yine biziiiiiiiii........:D
|
tebrikler arkadaslar, güzel av olmuş.
|
Saat 13:40. |