![]() |
14 04 2007 turna avı
arkadaşlar,uzun zamandır gitmediğim ama bilginiz üzere hazırlandığım turna avına nihayet bugün oğlum ile gitme fırsatı buldum.
avlak:bursa uluabat gölü katedilen yol:285 km gid-dön takımlar:2.40 10-30 , 2.70 10-30 gr kamışlar,30 ve 40 kalibrelik makinalar yöntem:at çek yem:storm,remixon,mister twister,lucky john silikon balıklar ve jig zokalar hava:açık,öğlen rüzgarlı skor:5 adet çok keyif aldığım,benim oğlanında balık tuttuğu bir av oldu.yarında alabalık avına gideceğim onuda öğrenmem lazım.hepinize rastgele haftaya yanınızdayım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ohhh abi ellerine sağlık
afiyet olsun...bir aksilik çıkmazsa haftaya görüşmek umuduyla abi sağlıcakla kal... |
Cevat abi sonunda muradına erdin tebrikler gayet güzel boy ve sayıda balık avlamışsınız :)
|
Cevat Abi tebrikler, tatlı suda avını merak ettiğim 2-3 balıktan bir tanesi turna. 5'i bir yerde yapmışsın sen :)...
|
abi alabalıklarında resimlerini dörtgözle bekliyoruz.. rastgelsin...
|
öncelikle tebrikler.bende 2 haftadır aralıklarla gidiyorum uluabat gölüne(akçalar kıyısı) ama daha bu yıl siftah yapamadım.sen nerede yakaladın acaba balıkları?
ikinci olarak bence balıklardan bazıları fazla küçük gözüktü bana ama bilimiyorum.cevabını bekliyorum. |
Tebirkler Bursa, allah dahada irilerini nasıp etsin inşallah, raporları bekliyoruz.
|
halil, öncelikle imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta zorluk çekmeyiz,balıkların en küçüğü 37 cm yani müsaade edilen 40 cm nin % 5 altı olan 38 den 1 cm kısa,ağzı yırtıldığı için geri bırakmadım
|
Cevat maşallah afiyet olsun.
|
Cevat abi tebrikler...kıskanıyorum vallaha senin oğlanla birlikte yaptığın paylaşımları...maşallah nazar değmesin abicim...:helal: :helal: :helal:
|
Saat 20:50. |