![]() |
22 Nisan
hafta sonu tatili ile 23 nisan tatilinin birleşlesini fırsat bilen çıpra balıkları galiba güneye izmir tarafına tatile gittiler.:) bütün uğraşlarıma rağmen çıpra yakalayamadım.:'( ama çıpra yerine nöbete kalan karagözlerden yakaladım.:D
22-23 nisan organizasyonu yapan izmir grubundan güzel çıpra haberleri bekliyoruz.. rasgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
canım abim yine döktürmüşsün valla. hepi çok güzeller ellerine sağlık.
:D bırak bu sefer çupraları bizimkinler tutsun da sevinsinler. bizde bol bol maceralarını okuyalım abi:D |
Alıntı:
|
İsmail hocam gene döktürmüşsün......
|
ismail abim yine nevaleyi çıkartmışsın maşallah..;)
|
Rastgelsin ismail abi,laf aramızda cocukken kadıköy iskelesinden çok tutmuştum karagöz.
|
İsmail Abi beyaz balık olsun bizim olsun :D. Bunlar da çok güzel, ellerine sağlık...
|
Alıntı:
İsmail ustam ne demişler 40 gün çupra&levrek eti 1 gün karagöz eti eee olacak o kadar :D |
İsmail abicim Levrekler nerelerde çupralar:) pardon karagözler:D geldi onlar tatilemi gittiler acaba :( levreklerini özledik abicim:)
|
ellerine sağlık ismail amca.. ben daha sezonu açamadım.. senin fotoğraflarla avunuyoz beya :)
|
Saat 11:24. |