![]() |
hepsi bu kadar
22.04.2007 gidiş geliş 4 saat yolculuk yine bir sürü masraf temiz hava bol gıda ve az balıkla döndüm,ama gerçekten çok güzel bir gündü resmen teknede piknik yaptım,balık dönüşü limanda balıkları temizledim ve mercanların karnının bol miktarda yumurta dolu olduğunu gördüm üzüldüm uzun bir süre mercana çıkmamaya karar verdim.Uskumra da kayboldu herhalde en iyisi tekneyi bakıma çıkarıp 3,4 hafta onunla oyalanmak.HERKESE SELAMLAR[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Eh abicim hiç yoktan iyidir umarım bollaşır balık.
Yinede tebrikler bence güzel av. |
Az balık demişsin ama karagöz mercan derken nevaleyi doğrultmuşsun.Tebrik ederim,afiyet olsun...
|
Az ama kaliteli olmuş. Bu dönemlerde avladığımız balıklardan yumurta çıkma olasılığı olabiliyor ne yazık ki. Yaza inşallah daha bereketli avlar olur...
|
tebrikler güzel zaman geçirmişsiniz.ellerine sağlık
|
çok güzel av olmuş.. bundan iyisi şam'da kayısı.. afiyet olsun, paylaşım için teşekkürler güzel abim...
|
balıklar kaliteli az ama tavalık çıkmış afiyet olsun rastgele
|
tebrikler...
rastgelsin... |
kalite ve çeşit olarak şahane,tebrikler,yumurtaları ziyan etmedin inşallah.
|
Bülent kardaşim maalesef alanyadaki tuttuğum mercanlarda havyar cıktı bağzılarında daha gelişmemiş durumda idi mevsimler geri kaldı balıklara bişiler oldu inşallah bu senede az balık cıkmaz.balığın olmaması belkide havyarlı olduğundandır.selamlar.
|
Saat 16:56. |