![]() |
26 Haziran 2007 Salı.
Gün ağırdığında oltalar atılmaya başlamıştı.Günün ilk dakikaları uskumrumuz biraz hızlıydı ama havanın yönü düzeni bozar gibi yapınca teknenin bulunduğu konumu değiştirmemiz gerekti ondan değişimi yaptıktan sonrada uskumru alamadık kolyoza döndü.Alabildiğimiz aldık allah bereket versin. :) ..
Not: Uskumrular satılmıştır kolyozlar dolapta bulunmakta :D .. Dipnot: Canlı olan balıkları fotolamak için livardan çıkartmadım ölülerin resimlerini çektim sadece. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saygılarımla... Herkese Rastgelsin.org :deli: :deli: |
Kardeşim balığın belini kırmamış kafa göz ne var ne yok indirmişsin :D
Ellerine sağlık amcanada tebrikler pası atmıştır oda :) Birdahaki sefere karşılıklı uskumru çekelim kolyozları geri salalım ;) |
Alıntı:
Amcam Ankara'dan gelen amcamdı ben çıkarttım ava onu anlıyacağınız pek bilmiyordu ama şansına biraz balık kaldırdı :) ..Kolyozu oltaya takıyorum aşşağıdan kolyoz beni yormuyo tekneye atlıyo.Keşke videoya çekebilseydim o anı etrafımızdaki teknelerde beni izliyormuş millet yerlere yattı gülmekten balık direk tekneye doğru mu yüzer abi ya :) :) Farketmez tagocum Stajın bitsin çıkarız ama o zamana uskumru pek kalmaya bilir. :) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
O konuda gölgede kalırsın tagocum. Neyse ikili muhabbete döndürdük.Her türlü balığı karşılıklı çekeriz kardeşim seninle ;) .. |
kardeşim benım :helal: :helal: :helal: :helal:
saygılar sevgıler rastgelsın |
Anıl afiyet olsun güzelim şansın devamlı olsun..teknedeki poz da esaslı yani..
|
Anıl cım,henüz okullar tatilken ve de iş hayatına atılmamışken,bol bolavlanın,sevgilerimle
|
Kardeşimm,helal olsun sana tebrikler.Bu hafta 19.30--07.30 mesaili gece çalışması yaptığımdan hem siteye ,hemde seninle görüşemedik ama maşallah Anılım yapacağını yapmışsın yine fotoğraflar kartpostal gibi ,yeni maceralara rastgele Anılım.
|
sedef gibi parlak dipdiri kolyozlar ellerine saglik afiyet olsun cok mükemmel bir tablo. tekrardan tebrikler.rastgelsin
|
Saat 23:09. |