![]() |
02.07.2007 Günkü Sazan Avlarım
02.07.2007 günü Mardin ilinde resimde görmüş olduğunuz Aynalı Sazanları Yakaladım.Herbiri Standart boy, 1.30 kilo.Bu sefer Trofelerle karşınıza çıkamadım ama inşallah yakında Trofelerle karşınızda olacağım.Hepinize Saygılar...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
İsmail abi tebrikler balıklar torna tezgahından çıkmış gibi tek boy :D daha irilerine inşallah Mardin 'e selamlar
|
Sağol Taygun Kardeş.Bunlar fazla idi ama arkadaşlara da dağıttım elimde kalanları resimledim.Bu gün bunlardan geldi.İyi yemlemenin faydaları.
|
Sağol İshak Abi Darısı Sizin Başınıza.İnşallah Sizler Daha iyilerini Tutarsınız.İğneniz Keskin Şansınız Bol Olsun
|
İsmail cim oranın sazanları genelde hangi yemleri tercih ediyor??
|
Muvaffak Abi Buranın Sazanlarını Buranın Halkı Hamura Alıştırmış ama ben Batı Usulü Mısır ve Solucan Kullanıyorum.Buğday ile suyu yemleyip Mısır ve Solucan Takıyorum ama çoğunluk Solucana geliyor.Ancak 5 kilonun üzerindeki Aynalılar Mısıra geliyor.Ayrıca Köylü Tırıvırı belasına alışmış, bende kendi imkanlarım ölçüsünde onlara olta yapıp, olta ile avlanmalarını öğretmeye çalışıyorum.İnşallah tayinim buradan çıkana kadar bayağı bir mesafe kaydederim diye ümit ediyorum.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.:helal: |
[quote=balıkcı67Balıklar harika tebrik ederim. İnşallah birgün bizede sazan yakalamak nasip olur.:helal:[/QUOTE]
gelirsin bu taraflara sanada nasip olur:D |
Ismail Abi gene döktürmüssün masallah :)
ABi birak trofeyi sazanin en lezzetli büyüklügü bence 3 kg. ye kadar olan boyu gerisi sasi oluyor.Ama baligin yetistigi yerde önemli yoksa büyükleri löp et :) neyse afiyet olsun Trofeleri bekliyoruz |
Elinize sağlık, afiyet olsun.. Sazan tutması heralde en zevkli balıktır.. bu zevki yaşamanız bile yeter.. buradaki sazanlar daha bi koyu ordakiler neden bu kadar açık renk anlayamadım..
|
Saat 15:27. |